El CV Sant Cugat s'estrena a la Superlliga Júnior amb una victòria

L'equip juvenil A ha superat per 3 sets a 0 l'Arona Stop&Shop de Tenerife. Aquest dijous, a les 19.30 hores, al pavelló de Valldoreix, les de Rafa Ruiz s'enfronten a l'Haro Rioja Voley

L'equip juvenil A del Club Voleibol Sant Cugat ha debutat aquest dijous al migdia a la Superlliga Júnior Femenina amb una còmode victòria davant l'Arona Stop&Shop de Tenerife, per 3 sets a 0. El pavelló de Valldoreix acull aquesta prestigiosa competició fins el pròxim diumenge i hi participen els millors equips espanyols de la categoria juvenil.

Els altres tres partits que s'han jugat aquest dijous al matí han estat: Emevé Laboratorios Núpel 3-CV Esplugues 2 (grup B), CVB Barça 3-CV San Roque 0, i CV Vall d'Hebrón 3-Jamper Aguere 0.

Aquest dijous a la tarda es jugaran els següents partits. A les 17.30 hores es jugarà el Gran Canaria 2014-Emevé Laboratorios Núpel (grup B) i el Feel Volley Alcobendas (grup C). Posteriorment, a les 19.30 hores, es disputaran dos partits més, l'Haro Rioja Voley-CV Sant Cugat (grup A) i Nuchar Eurochamp Murillo-CV Vall d'Hebrón (grup D).

La Superlliga Júnior Femenina és un campionat de caràcter anual i de primer nivell que organitza la Federació Espanyola de Voleibol i, en aquest cas, amb el suport de la Federació Catalana de Voleibol.

Els quarts de final es jugaran aquest divendres, a les 18.30 i 20.30 hores; les semifinals, dissabte, a les 17.30 hores, i la final, diumenge, a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem