Un equip de Superlliga, el motor del CV Sant Cugat

Fa pocs dies que hem iniciat la competició a Superlliga Femenina 2 amb el nostre equip sènior. Com sempre, el procés de maduració per afrontar el repte organitzatiu intern i la incertesa econòmica que suposa la decisió, comporta sempre un debat intern important.

Fins a dia d’avui l’estat del projecte esportiu, el creixement del club i les expectatives esportives ens han fet decidir sempre la continuïtat, com dic jo, tirar-nos a la piscina.

La satisfacció de creure haver format un grup humà i esportiu important, estar en un moment de maduresa esportiva en la que en un equip conviuen tres generacions de jugadores amb un nivell d’exigència important, estar convençut que aquest equip és el motor del nostre Club, ens referma en continuar el projecte formatiu actual.

A més, això fer-ho amb menys que els nostres rivals, menys hores d’entrenament, menys pressupost, menys / cap estrangera. Algú em deia aquests dies que podíem estar contents perquè així demostrem que sabem treure més profit del que tenim. És veritat.

Hem de ser optimistes. Trampejarem de nou la situació. Tots els clubs estem igual. Sant Cugat és una ciutat esportiva, treballarem per aconseguir-ho.

Mentrestant, intentarem respondre a la següent pregunta. Podrem viatjar al pròxim desplaçament?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem