El CVB Barça guanya la Lliga Catalana al DSV CV Sant Cugat

Les de Rafa Ruiz no han pogut guanyar cap dels dos partits al conjunt blaugrana

El CVB Barça s'ha adjudicat la Lliga Catalana de voleibol al pavelló de Valldoreix, aquest diumenge, 2 d'octubre, al matí, davant el DSV CV Sant Cugat. Les barcelonines han guanyat 0 sets a 3, amb parcials de 20-25, 16-25 i 23-25. En el primer dels dos partits de la Lliga Catalana, el primer títol oficial de la present temporada 2016-2017, el CVB Barça també ha guanyat dissabte, a Barcelona, per 3 sets a 1. En les files del Barça hi juguen dues jugadores de Sant Cugat i formades al CV Sant Cugat, Mireia Orozco i María Sanchís. Aitor Piñol, fins ara segon entrenador del DSC CV Sant Cugat, és ara el segon entrenador del CVB Barça.

CVB Barça i DSV CV Sant Cugat són els dos equips catalans que aquesta temporada jugaran a Superlliga 1 Femenina, la màxima categoria del voleibol espanyol femení. El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat s'estrenarà aquesta temporada a Superlliga 1 Femenina.

Guanyen l'Haro I perden amb l'Avarca

El DSV CV Sant Cugat també ha jugat aquest cap de setmana dos partits de preparació enfront dos equips de Superlliga 1. Dissabte la tarda, a les instal·lacions del CVB Barça, ha perdut (2-1) contra l'Avarca Menorca, i diumenge al matí, al pavelló de Valldoreix, ha guanyat (2-1) l'Haro Rioja Voley.

L'entrenador del sènior A femení del DSC CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha analitzat els quatre partits que ha jugat el seu equip aquest cap de setmana. Ruiz ha dit que "hem demostrat la nostra identitat, un equip que lluita i que no abaixa els braços en cap moment".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem