El DSV CV Sant Cugat i el CVB Barça brillen en el Torneig Internacional de Voleibol

El club santcugatenc ha guanyat en les categories infantil i juvenil, i el CVB Barça, en cadet

El DSV CV Sant Cugat, en les categories infantil i juvenil, i el CVB Barça, en cadet, són els tres equips campions del 13è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez. Martínez, expresident de l'entitat, és qui va crear aquest campionat i, per segon any consecutiu, el torneig porta el seu nom. Es tracta d'un dels torneigs de voleibol base femení de referència a l'Estat espanyol. El campionat, organitzat pel DSV CV Sant Cugat, s'ha jugat del 15 al 18 de setembre, entre el pavelló de Valldoreix i els tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

Èlia Rodríguez (DSV CV Sant Cugat), en categoria infantil; Maria Llinàs (CVB Barça), en cadet, i Aina Berbel (DSV CV Sant Cugat), en juvenil, han estat les millors jugadores del torneig.

Lluís Moreno, president del DSV CV Sant Cugat, ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit, un any més, del campionat, i ha explicat que els objectius del torneig són "fomentar el voleibol, l'esport femení i l'esport en edat adolescent".

Més de 500 jugadores

El nivell dels equips del torneig ha estat molt bo. FOTO: Haidy Blanch

Hi han competit un total de 14 clubs, 44 equips i més de 500 jugadores. Com a clubs estrangers hi han participat el Pallavolo Tor Sapienza d'Itàlia i el DSV Brondby Volleyball Klub de Dinamarca, que s'ha estrenat en la competició.

De fora de Catalunya hi han jugat quatre entitats: el Feel Volley Alcobendas, l'AD Voleibol Rivas, el Getxo Voleibol i el Dragons Voleibol Moralzarzal. Aquest equip madrileny ha debutat en el campionat.

També hi han pres part vuit clubs catalans. A banda del DSV CV Sant Cugat, també ho han fet el CVB Barça, el CV Vall d'Hebron, el CV Esplugues, el CV Sant Boi, el Vòlei Sant Esteve, l'AE Carles Vallbona i el Voleibol Sant Just. La principal novetat ha estat la participació del CVB Barça, que feia molts anys que no hi jugava. Ho ha fet en les tres categories.

El podi

El DSV CV Sant Cugat ha estat el campió en categoria juvenil. FOTO: Haidy Blanch

Categoria infantil:

1. DSV CV Sant Cugat
2. AE Carles Vallbona
3. CVB Barça

Categoria cadet:
1. CVB Barça
2. DSV CV Sant Cugat
3. Feel Volley Alcobendas

Categoria juvenil:
1. DSV CV Sant Cugat
2. CVB Barça
3. CV Vall d'Hebron

Més informació
 
Comentaris

Destaquem