Zamora: "En una o dues campanyes el club hauria de lluitar pel títol de Superlliga 1"

Durant la presentació dels 20 equips i 250 jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat, l'entitat ha homenatjat Àngel Sanchís i Fermín Oliete

El DSV CV Sant Cugat, el club de voleibol femení amb més fitxes federatives (250) de Catalunya i l'Estat espanyol, ha presentat aquest divendres, 30 de setembre, al vespre, al Pavelló de Valldoreix, els seus 20 equips. Els 20 conjunts són 3 sèniors, 4 juvenils, 4 cadets, 8 infantils, 1 aleví i 1 màster. Toni Alemany serà, per tercera temporada consecutiva, el director tècnic esportiu de l'entitat, que té 13 entrenadors, 1 preparador físic, 1 fisioterapeuta i 1 psicòleg esportiu.

Mira les millors imatges de la presentació dels equips.

Mira el vídeo de com s'ha desenvolupat la presentació, que s'ha enregistrat en directe des del Facebook d'Esports del TOT Sant Cugat.

Tres reconeixements

Àngel Sanchís ha estat directiu del CV Sant Cugat les últimes 14 temporades. FOTO: Haidy Blanch

El DSV CV Sant Cugat ha fet tres reconeixements. L'entitat ha ofert un merescut homenatge a Àngel Sanchís, directiu del club les últimes 14 temporades i que enguany ha deixat de ser-ho. "Són molts anys. He après molt i he conegut molta gent. El balanç és molt positiu", ha explicat al TOT Sant Cugat.

L'entitat també ha homenatjat Fermín Oliete, que des del 2001 i fins la temporada passada ha estat el fisioterapeuta de l'entitat. Ha recollit la distinció el seu fill Albert Oliete, nou fisioterapeuta del club. Finalment, el DSV CV Sant Cugat també ha volgut reconèixer la tasca de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra, que la temporada passada va impartir a les jugadores una xerrada sobre la prevenció de la violència de gènere.

L'acte ha comptat amb la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Federació Espanyola de Voleibol; Iban Mas, director general de DSV Air & Sea per a Espanya i Portugal, i Lluís Moreno, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat. També hi han assistit dos expresidents, Carles Castro i Miquel Martínez.

Zamora: "És un dels clubs més potents de Catalunya"

El DSV CV Sant Cugat té 20 equips i 250 jugadores. FOTO: Haidy Blanch

En declaracions al TOT Sant Cugat, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, ha assegurat que el DSV CV Sant Cugat "és un dels clubs més potents de Catalunya. És un club que no només creix en nombre d'equips, si no que també creix en treball, en nivell de joc i en il·lusió i ganes de fer coses. Cada temporada és un club més gran i més sòlit estructuralment". Per a la també vicepresidenta de la Federació Espanyola de Voleibol, el DSV CV Sant Cugat "és un model de club molt interessant, per seguir-lo, estudiar-lo i tenir-lo com a referència".

El pròxim pas, lluitar pel títol de Superlliga 1

Maribel Zamora també ha parlat del següent pas que hauria de fer el primer equip, que aquesta temporada 2016-2017 estrenarà categoria a Superlliga 1, la màxima categoria del voleibol espanyol. Zamora ha dit que "en una o dues temporades el club s'hauria de marcar com a objectiu lluitar pelt títol de Superlliga 1. És el següent pas important que ha de fer".

Maribel Zamora també ha avançat que la Federació Catalana de Voleibol, l'Ajuntament de Sant Cugat i el DSV CV Sant Cugat podrien organitzar alguna competició de primer nivell l'any 2018, si Sant Cugat és escollida Ciutat Europea de l'Esport.

La Lliga Catalana, en joc

El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat afronta aquest cap de setmana el primer títol oficial de la present temporada 2016-2017, la Lliga Catalana. A doble partit, les santcugatenques juguen contra el CVB Barça, l'altre equip català de la màxima categoria del voleibol estatal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem