La brasilera Carla Moreira debuta amb el DSV Club Voleibol Sant Cugat

La jugadora, que va arribar dimarts, viatja amb l'equip per enfrontar-se a l'IBSA CV Gran Canaria

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ja disposa de l'única jugadora estrangera de l'equip. La brasilera Carla Moreira ja és a Sant Cugat des d'aquest dimarts, 25 d'octubre. Ja coneix les seves noves companyes, amb qui ja ha fet quatre sessions d'entrenament.

Una atacant que ha de fer molts punts

Carla Moreira és una jove jugadora de 21 anys que ocupa la posició d'atacant, fa 1,77 metres d'altura, i destaca per la seva faceta d'atacant i per tenir un bon salt. Ve de jugar de la segona divisió brasilera i arriba al club acreditada per Leo Passerine, entrenador del juvenil A i extècnic del primer equip del DSV CV Sant Cugat. L'acord entre el DSV Club Voleibol Sant Cugat i Carla Moreira és que la jugadora defensarà l'equip fins que acabi la Superlliga 1.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Rafa Ruiz, entrenador del sènior A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat que la brasilera "sumarà molt. Físicament és molt potent i en atac ens donarà molt".

Moreira debuta a la pista de l'IBSA

Carla Moreira debutarà aquest dissabte, 29 d'octubre, a la pista de l'IBSA CV Gran Canaria, partit que començarà a les 16 hores. Les santcugatenques esperen aconseguir la primera victòria a la lliga en la tercera jornada de la màxima categoria estatal. El DSV Club Voleibol Sant Cugat és 10è i penúltim sense punts, i l'IBSA CV Gran Canaria és 7è amb 1 punt. Algunes jugadores d'aquest conjunt van patir un accident de trànsit, sense conseqüències greus, en l'última jornada de lliga.

Ruiz: "Volem sumar algun punt"

Rafa Ruiz ha assegurat que l'equip es desplaça amb l'objectiu "de sumar algun punt. L'IBSA és un equip que s'ha reforçat molt i és un dels millors equips de Superlliga 1. Serà un dels equips que estarà a la part alta de la classificació. Però ara és el moment de rascar algun punt".

El tècnic del DSV CV Sant Cugat ha tornat a ressaltar la seva confiança amb les seves jugadores: "Estem en una bona línia de treball. L'equip està donant la cara i ofereix una bona impressió". L'única jugadora que no es desplaça amb l'equip és la lliure Andrea Bové.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem