El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'estrena a Superlliga 1 amb el repte de mantenir-se

Les de Rafa Ruiz visiten dissabte el CVB Barça en el seu retorn a la màxima categoria estatal

El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat estrena categoria, la Superlliga 1, aquest dissabte, 15 d'octubre, a les 19 hores, al CE Hospitalet Nord, a la pista del CVB Barça. CVB Barça i DSV CV Sant Cugat són els dos equips catalans que aquesta temporada jugaran a Superlliga 1 Femenina, la màxima categoria del voleibol espanyol femení. El conjunt que per quarta temporada consecutiva dirigirà Rafa Ruiz no té cap baixa pel derbi català.

El CVB Barça fitxa Sanchís i Piñol

En les files del Barça hi juguen dues jugadores formades al DSV CV Sant Cugat, la santcugatenca Maria Sanchís i Mireia Orozco, que amb anterioritat ja havia jugat al CVB Barça. Aitor Piñol, fins ara segon entrenador del DSC CV Sant Cugat, és ara el segon entrenador del CVB Barça.

Tres incorporacions

El DSV CV Sant Cugat ha fitxat tres jugadores. Són la jove punta brasilera Carla Moreira, que s'incorporarà a l'equip el 25 d'octubre, una vegada començada la lliga. La col·locadora Sílvia Araco, de 27 anys, procedeix del GH Leadernet Navarcable de Navarra, equip que la temporada passada va acabar cinquè d'onze equips i que ha acabat desapareixent. L'entitat santcugatenca també ha incorporat la lliure Andrea Bové, una jugadora juvenil que està al programa de la Blume i que fins ara jugava al CV Esplugues. Bobé és jugadora del juvenil A i del sènior A del DSV CV Sant Cugat. D'altra banda, la col·locadora Laura Alcalde, jugadora del sènior B del DSV CV Sant Cugat, ha pujat al primer equip.

La plantilla 2016-2017

La plantilla 2016-2017 està integrada per Sara Julian i Maria García (oposades); Cris Borja, Aina Berbel i Paula García (centrals); la capitana Júlia Bonet, Laura Brun, Alba Cardona i Carla Moreira (puntes); Aitana García i Andrea Bové (lliures), i Sílvia Araco i Laura Alcalde (col·locadores).

Rafa Ruiz: "L'objectiu és la permanència"

Per a Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, l'objectiu del seu equip "és la permanència i afiançar el nostre projecte esportiu. En els últims anys hem construït un equip jove i de la casa". Respecte a l'aportació de la jugadora brasilera Carla Moreira, Ruiz explica que "ens aportarà molt en atac" i sobre Sílvia Araco que "és una jugadora amb molta experiència a Superlliga, internacional, i que ens donarà molt dins i fora de la pista. És una peça clau de l'equip".

La pretemporada

El primer equip, que va iniciar la pretemporada el 29 d'agost, ha jugat diferents partits de pretemporada. A la Lliga Catalana, el primer títol oficial de la present temporada 2016-2017, va perdre els dos partits amb el CVB Barça (3-1 i 0-3). El DSV CV Sant Cugat també ha jugat dos partits de preparació enfront dos equips de Superlliga 1. Ha perdut (2-1) contra l'Avarca Menorca, i ha guanyat (2-1) l'Haro Rioja Voley. També ha guanyat el CV Esplugues, de Primera Nacional, per 0 sets a 4.

Tres baixes

Les tres jugadores que no segueixen respecte a l'equip de la temporada passada són Maria Sanchís (CVB Barça), Andrea Iriondo, que ha marxat a jugar a França, i Clàudia Llauradó, que enguany jugarà al sènior B del DSV CV Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem