El DSV CV Sant Cugat debuta a casa en la Superlliga 1 amb una derrota

Les de Rafa Ruiz han perdut (1-3) amb l'Haro Rioja Voley, un equip que la temporada passada va ser tercer a la lliga

DSV CV Sant Cugat 1 - Haro Rioja Voley 3

DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Sílvia Araco, Cristina Borja, Laura Brun, Sara Julián i Alba Cardona -equip inicial-, Aitana García (lliure), Júlia Bonet, Andrea Bové (lliure), María García, Laura Alcalde i Paula García.

Haro Rioja Voley: Raquel Brun, Maria Schlegel, Danira Costa, Rene Dibbern, Carlota García i Megan Schmale –equip inicial-, Patrícia Llebres (lliure), Paola Martínez, María Figueroa, Nazaret Florián i Mame Diouf.

Sets: 11-25, 11-25, 26-24, 23-25.

Àrbitres: Julio César Santana Limón i Richard Martínez Ferrer (València).

Instal·lació: Pavelló de Valldoreix.

Públic: 150 espectadors.

Jornada: 2a jornada de Superlliga Femenina 1 de voleibol.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) aquest dissabte, 22 d'octubre, a la tarda, davant l'Haro Rioja Voley, un equip que la temporada passada va quedar tercer a Superlliga 1. Es tracta d'un conjunt que acumula una experiència de 8 temporades seguides a la màxima categoria estatal i on ja ha quedat primer (campanya 2012-2013) i segon (2011-2012). Després d'aquesta segona jornada, el DSV CV Sant Cugat passa a ser vuitè i antepenúltim, sense cap victòria, i l'Haro Rioja Voley perd una plaça a la classificació i ara és segon. Amb tot, les santcugatenques havien guanyat aquest conjunt en un partit de pretemporada.

Els dos primers sets de clar color visitant

La santcugatenca i exjugadora del DSV CV sant Cugat, Raquel Brun, al fons de la imatge. FOTO: À. L. P.

En els dos primers sets, l'equip visitant ha estat molt superior, amb una Maria Schlegel que ha donat molts punts al seu equip en el primer set. Les santcugatenques no s'han trobat còmodes a la pista, amb molts errors no forçats.

En el tercer set, el DSV CV Sant Cugat ha aprofitat que el tècnic visitant Hugo Gotuzzo ha fet entrar les quatre jugadores suplents. Només ha mantingut en pista la santcugatenca i exjugadora del DSV CV Sant Cugat, Raquel Brun, i la lliure Patrícia Llebres. Tot i que les de Rafa Ruiz han anat per darrere en el marcador, s'han acabat imposant per 26-24.

En el quart set, l'entrenador visitant ha tornat a posar el conjunt titular, però en aquest cas el DSV CV Sant Cugat ha plantat cara al rival, tot i que finalment ha acabat cedint per 23-25.

Ruiz: "Estic molt content amb l'equip que tinc"

L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha extret "conclusions molt bones" del partit. "El nostre és un procés que hem d'anar passant. Hem de seguir treballant i confiar en aquest equip, que ho pot fer molt bé".

Respecte a la incorporació immediata de l'atacant brasilera Carla Moreira, Rafa Ruiz té molt clar que "evidentment que no salvarem la categoria per una sola jugadora, però sí que ens aportarà coses que ens pot fer créixer i ser més competitives". Ruiz també ha dit que "jo estic molt content amb l'equip que tinc. Té caràcter i saber estar, i les jugadores ho donen tot en cada partit".

Hugo Gotuzzo: "L'equip no passarà problemes per mantenir-se"

Per la seva banda, el tècnic visitant, Hugo Gotuzzo, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "la incorporació de la brasilera Carla Moreira li donarà un salt de qualitat a l'equip i no passarà problemes per mantenir-se a la categoria. El CV Sant Cugat està format, majoritàriament, per jugadores de la casa i, per això, seria molt bonic que aconseguissin la permanència".

A la pista del IBSA CV Gran Canaria

En la tercera jornada de lliga, el DSV CV Sant Cugat jugarà a la pista de l'IBSA CV Gran Canaria. Serà el dissabte 29 d'octubre, a les 16 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem