Històric triplet del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat

Les santcugatenques superen el Jamper Aguere, per 3 sets a 0, en la final del campionat d'Espanya disputada a Sant Joan d'Alacant

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha culminat una temporada superlativa amb un tercer títol, el campionat d'Espanya de voleibol juvenil, que posa de manifest una vegada més el nivell dels equips de base del club, capaços de guanyar campionats com aquests amb jugadores formades a casa des de ben petites. El títol que s'ha aconseguit aquest diumenge ha estat el colofó a una temporada històrica, on també s'ha guanyat el campionat de Catalunya i la Superlliga Júnior. I no només això. Han fet aquest triplet amb xifres rècord, havent guanyat tots els partits disputats i havent rebut un sol set en contra, en l'últim partit del campionat de Catalunya.

En aquest campionat d'Espanya, que ha tingut lloc entre el dimecres 2 de maig i aquest diumenge 6 de maig a Sant Joan d'Alacant, les santcugatenques han superat fins a sis rivals per arribar a la final. A semifinals van superar el Gran Canaria 2014, reeditant la final de la Superlliga, i a la final l'equip en caure ha estat el també canari Jamper Aguere, per 3 sets a 0.

No ha estat una final fàcil. Malgrat el 3-0, les santcugatenques han patit, sobretot en l'últim set, que han hagut de remuntar un 11-17 advers, per acabar guanyant 25-23. El parcial del primer set també ha estat de 25-23 i el del segon de 25-20.

Exultants
Rafa Ruiz, l'entrenador de l'equip, ha reconegut en acabar el campionat que aquest títol és "el cim de cinc anys de treball. Estem en el més alt, hem posat la bandereta de Sant Cugat en el més alt". Ruiz ha analitzat el que possiblement sigui un any històric, no només per a l'entitat, sino també per a la història del voleibol espanyol: "és difícil trobar un equip que guanyi tot en un any i que només hagi cedit un set. Hem superat tots els límits".

La conquesta d'aquests tres títols és una recompensa a la feina feta, però també és un aparador per aquestes jugadores que sense cap mena de dubte ja són una de les millors generacions que ha tingut mai el club. A més, garanteix, en cas que les noies continuin progressant al primer equip, un futur prometedor per a l'entitat. "Demostra a tot el món que amb molta feina i esforç es pot aconseguir qualsevol cosa", ha finalitzat el tècnic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem