Els vermell-i-negres han de jugar a la pista del FSC Gràcia i han de rebre el CFS Reus

Futbol Sala Sant Cugat 6 - CE Sant Julià 2

FS Sant Cugat: Carlos, Marc Casas, Enric, Álex Quílez i Adri –equip inicial-, Jordi Savé, Chus, Òscar Rosell, Shogo, Willy, Pol i Palau (p.s.).

CE Sant Julià: André, Jonathan, Bryan, Nuno i Omar –equip inicial-, Óscar i Eric.

Gols: 1-0 Adri (10'), 2-0 Òscar Rosell (18'), 3-0 Adri (22'), 4-0 Jordi Savé (25'), 5-0 Enric (30'), 5-1 Adri (p.p.,) (36'), 5-2 Jonathan (38'), 6-2 Enric (38').

Àrbitres: Óscar Moreno Teba i Adrià Alfons Galí Pallejà (Delegació de Barcelona). Taula: Christian Moles Crespo.

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 50 persones.

Jornada: 28a jornada de lliga del grup 2 de Tercera Nacional de futbol sala.

Quan falten només 2 jornades perquè acabi la lliga, el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat ha sortit de la zona de descens. Entre places de descens directe i compensacions i descompensacions de categories, 5 són els equips que poden perdre la categoria.

1 derrota en els últims 6 partits de lliga

El FS Sant Cugat ha superat (6-2) aquest dissabte, 14 de maig, el CE Sant Julià, i tan sols ha perdut 1 partit dels últims 6 que ha jugat. El CE Sant Julià, que ja està salvat, ha vingut a Sant Cugat a endur-se els tres punts en joc. Així ho ha demostrat la seva intensitat en el joc i les seves constants protestes a la parella arbitral. L'entrenador del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, ha deixat clar, des de ben principi, quines eren les seves intencions. Amb un cinc inicial totalment ofensiu, l'equip s'ha llançat a l'atac en els primers minuts de partit. Després de la primera part, amb un 2-0, els vermell-i-negres han consolidat la victòria amb dos gols més en els primers 5 minuts.

FSC Gràcia CFS Reus, els dos últims rivals

En les dues últimes jornades de competició, el FS Sant Cugat ha de visitar el FSC Gràcia i ha de rebre en l'última jornada del CFS Reus, un rival directe per eludir el descens.

Marc Casas, jugador del FS Sant Cugat ha explicat al TOT Sant Cgat que "ara, el més important és guanyar i sortir del descens. Amb la confiança que tenim i la dinàmica positiva que portem podem guanyar qualsevol partit".