El Junior FC bat el rècord històric d’inscrits en un Gran Slam de pàdel

En el primer Gran Slam que organitza el Junior FC del 8 al 14 de febrer hi participen 189 parelles. Les millors raquetes catalanes es repartiran 3.500 euros en premis en metàl·lic

El Junior FC ha aconseguit un rècord històric en la segona de les dotze proves Gran Slam del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel, que es juga al club de Sant Cugat del 8 al 14 de febrer. Amb 189 parelles participants, el Junior FC és el club que ha aconseguit reunir més parelles de pàdel en una prova de Gran Slam.

Tony Navarro, director tècnic esportiu de la secció de pàdel del Junior FC i jutge-àrbitre d’aquest campionat, ha destacat que “és una gran noticia pel club. Estem molt contents i orgullosos d’aconseguir aquest rècord històric i d’acollir una prova tan important com aquesta a Sant Cugat”.

El Junior FC s’estrena en un Gran Slam

Entre setmana, els partits es juguen a partir de les 20 hores FOTO: Artur Ribera

A més, el Junior FC, que té dotze pistes de pàdel, organitza, per primera vegada, una prova del Gran Slam. El Gran Slam és, després del Super Gran Slam, el campionat més important del Circuit Català de Pàdel. Amb anterioritat, el Junior FC havia organitzat quatre torneigs de categoria Or, la categoria inferior al Gran Slam.

3.500 euros en premis

Com estableix la federació catalana de pàdel en els Gran Slam, el Junior FC repartirà 3.500 euros amb premis en metàl·lic entre les millors parelles de Primera Categoria masculina i femenina. La parella campiona de la Primera Categoria masculina s’endurà 1.000 euros, i el subcampió, 500 euros. Les altres dues parelles que quedin eliminades en les semifinals guanyaran 275 euros cadascuna.

En la Primera Categoria Femenina, la parella que aconsegueixi el títol s’embutxacarà 750 euros, i la subcampiona, 400 euros. Les altres dues parelles que no aconsegueixin passar a la final guanyaran 150 euros cadascuna.

Les millors raquetes catalanes

En el campionat, hi participen els millors jugadors catalans de pàdel, que integren la Primera Categoria Masculina i Femenina. En la categoria masculina, la parella cap de sèrie número 1 està formada per Adrian Biglieri i Enric Sanmartí, els dos primers classificats en el rànquing absolut de la federació catalana. La parella Ruben Rivera-Eduard Bainad és la segona parella cap de sèrie del torneig, i Jordi Juan-David Luque, la tercera.

En la categoria femenina, les caps de sèrie número 1 són Maria Paula Eyheraguibel, primera al rànquing absolut, i Núria Rovira, novena. La segona parella cap de sèrie és Cristina Gomis i Anna Viñes, i la tercera, Gemma Triay, número 1 al rànquing absolut català, i Lucía Sainz.

Les categories del torneig són 1a, 2a, 3a i 4a masculina i 1a i 2a femenina. El Junior FC estarà representat per una vintena de parelles de l’entitat, que totes competirant a partir de la 2a Categoria.

La 1a Categoria, en marxa divendres

El quadre masculí i femení de Primera Categoria Masculina i Femenina d’aquest Gran Slam de pàdel entra en funcionament aquest divendres, 12 de febrer, al vespre, i les finals es jugaran el diumenge 14. La final femenina començarà a les 10 hores, i la masculina, a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem