El Junior FC, brillant campió de Catalunya d'hoquei sala

És el tercer campionat que guanya el conjunt santcugatenc en les últimes quatre temporades

El conjunt femení del Junior FC d'hoquei ha quedat campió del Campionat de Catalunya d'hoquei sala després de vèncer en la final, aquest diumenge, 17 de gener, el Club Egara, per 5 gols a 1. Les santcugatenques, amb un balanç de sis victòries i una sola derrota, s'adjudiquen el seu tercer Campionat de Catalunya de les darreres quatre temporades. Totes tres les han guanyades amb Joan Vidal assegut a la banqueta del Junior FC.

El Junior, tremendament efectiu a la primera part, i superior en la primera meitat de la segona, ha deixat encarrilat el partit anotant tres gols abans del descans, i l'ha resolt amb dos més en els primers minuts del segon temps. Txell Grau s'ha erigit també com un dels artífexs de la victòria, ja que amb les seves aturades ha impedit que l'Egara s'enganxés al partit. Les egarenques, a la desesperada, han fet el gol de l'honor quan faltaven tres minuts pel final. Paz Codina ha estat designada millor jugadora de la final.

Joan Vidal, entrenador del Junior FC, ha reconegut que "el resultat potser ha estat massa exagerat, però la victòria és justa". Vidal ha afegit que "el títol és un premi però sobretot és important la manera com s'ha assolit. L'actitud que han tingut les jugadores em deixa molt satisfet". El Junior FC, malgrat que és el millor equip de Catalunya, ha renunciat a competir al Campionat d'Espanya, que es disputa a Sevilla la primera setmana de febrer.

Primer títol de la temporada

Va fregar el títol al Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba a la pretemporada, però aquesta vegada no s'ha escapat. Primer títol de la temporada i de l'any després de completar una primera volta del campionat de lliga excel·lent que el permet somiar, perquè no, amb la lliga i la Copa de la Reina. "La lliga i la Copa de la Reina són ara els nostres grans objectius", ha reconegut Paz Codina després de rebre el premi a millor jugadora. Sobre el títol ha dit que "és el resultat de tot l'esforç que posem, treballem per aconseguir aquestes coses".

El Junior FC no torna a la competició fins a la pròxima jornada del campionat de Divisió d'Honor, el 20 de febrer, al camp del RC Polo. A Divisió d'Honor el Junior FC és segon a només un punt del líder, el Club de Campo.

Fitxa del partit

Club Egara 1 - Junior FC 5

Junior FC: T. Grau, A. Martínez, P. Codina, A. Puig, A. Gil, A. Riba, M. San José, M. Serrahima, M. Valdés, M. Grau, J. Plass, A. Martínez.

Club Egara: M. Girabent, M. Fitó, N. López-Llauder, A. Fitó, G. Prat, C. Adell, S. Querol, M. Gibert, C. Salvatella, Q. Colet.

Gols: 0-1 A. Gil (11'), 0-2 A. Gil (16'), 0-3 M. Serrahima (17'), 0-4 M. Grau (21'), 0-5 P. Codina (23') 1-5 N. López-Llauder

Àrbitres: L. Trujillo i J. Roca

Final del Campionat de Catalunya 2015-2016. Poliesportiu Municipal Gornal (Barcelona), 250 espectadors

Més informació
 
Comentaris

Destaquem