El Junior FC femení guanya el Campionat de Catalunya d'hoquei sala

Les santcugatenques guanyen contra pronòstic i es classifiquen per a la Fase Sector del Campionat d'Espanya, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana

El conjunt femení del Junior FC d'hoquei ha quedat campió del Campionat de Catalunya d'hoquei sala disputat al Pavelló del Club Egara el dissabte 26 i el diumenge 27 de gener. Les santcugatenques han disputat quatre partits, amb un balanç de tres victòries i una derrota, sumant un punt més que l'RC Polo, que amb dues victòries, un empat i una derrota, ha finalitzat segon.

Les santcugatenques van guanyar el dissabte davant el RC Polo (4-3) i van perdre per idèntic resultat amb el Club Egara (3-4). El diumenge van vèncer el CD Terrassa (6-0) i posteriorment l'Atlètic Terrassa (2-1). “Estem sorpresos”, explica l'entrenador, Joan Vidal, “perquè realment no ens esperàvem guanyar-lo. No havíem tingut gairebé temps per preparar el torneig, però la progressió des del primer partit fins a l'últim ha estat molt bona”.

Accés a la Fase Sector
Les santcugatenques, juntament al RC Polo, disputaran aquest cap de setmana (2 i 3 de febrer), també a l'Egara, la Fase Sector Catalana del Campionat d'Espanya. En total hi participen cinc equips i es classifiquen els dos primers. Per tant, el Junior haurà de jugar quatre partits més. La Fase Final del Campionat d'Espanya es disputarà entre el 15 i el 17 de febrer. Vidal ha reconegut que desconeix el nivell de la resta dels equips –a excepció òbviament, de l'RC Polo–, però ha apuntat, “la intenció és classificar-se per a la Fase Final”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem