El número 1 del món de pàdel, al Club Tennis Natació Sant Cugat

Fernando Belasteguín ha ofert un clínic i després ha jugat un partit d'exhibició fent parella amb Àlex Corretja

Fernando Belasteguín, número 1 mundial de pàdel, ha impartit aquest dissabte 30 d'abril un clínic amb alumnes i tècnics de l'escola de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat. Es tracta d'un dels actes de celebració del 50è aniversari de l'entitat.

Després de gairebé hora i mitja de clínic, 'Bela' i l'extennista professional Àlex Corretja han jugat un partit d'exhibició contra Gerard Company i Eduard Bainad, números 50 i 62, respectivament, del rànquing del World Padel Tour.

Continuen els actes de celebració

Els alumnes del CTNSC al clínic de pàdel FOTO: Haidy Blanch

Durant el pròxim mes de maig tindran lloc una bona part dels actes de l'aniversari. Aquest mateix diumenge 1 de maig es disputa a les instal·lacions del club el Torneig de Tennis Històric, un campionat social on els socis que hi juguin ho hauran de fer amb una raqueta de fusta i vestits amb l'equipació esportiva dels anys 70.

Del 2 al 8 de maig, es jugarà un torneig de pàdel de categoria de Plata, amb 1.800 euros en premis en metàl·lic. El 7 de maig s'inaugurarà una exposició històrica a la Casa Museu Cal Gerrer, que es podrà visitar fins al 22 de maig. El 14 de maig es farà l'obra de teatre El metge a garrotades, de Mòliere. I del 16 al 22 de maig es farà el torneig obert de pàdel a benefici d'Oncolliga.

Més endavant, concretament el 9 de juliol, tindrà lloc el sopar de gala; i al setembre, una diada popular amb entitats de cultura tradicional i popular. El 28 de desembre es presentarà el llibre del 50è aniversari, coincidint amb el dia que farà 50 anys que els socis fundadors del club es van reunir per decidir que farien el club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem