El porter Xavi Arcas i el jugador Jordi Gabarra, els fitxatges del Patí Hoquei Club

Arcas, de 20 anys, arriba procedent del FC Barcelona B, amb qui aquesta campanya ha assolit l'ascens a l'OK Lliga Plata, i Gabarra torna al primer equip després d'un any a Austràlia

El porter Xavi Arcas i el jugador Jordi Gabarra, que torna al primer equip després d'un any a Austràlia, són els dos fitxatges del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a la pròxima temporada 2018-2019, la primera a l'OK Lliga. Arcas, de 20 anys, arriba procedent del FC Barcelona B, amb qui aquesta campanya ha assolit l'ascens a l'OK Lliga Plata. L'entrenador Joan Carles Vadillo no té previst fer cap altra incorporació.

Arcas: "És un club molt acollidor"

Xavi Arcas ha estat presentat aquest dilluns, 18 de juny, a l'Hotel Sant Cugat. El que ha estat subcampió del Món Sub-20 i subcampió d'Europa Sub-17 amb la selecció espanyola, ha assegurat que "jugar a l'OK Lliga és tot un repte. És molt important en la meva carrera esportiva. Ajudaré al PHC Sant Cugat amb tot el que pugui. Estic molt content de venir aquí, és un club molt acollidor i segur que em donarà allò que necessito".

Keco Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha afirmat que Xavi Arcas i David Toda "ens donen garanties per competir al màxim nivell, en la nostra estrena a l'OK Lliga".

Serrallonga, Claramunt i Gisbert, baixes

Els jugadors Xavi Serrallonga i Pol Claramunt i el porter Jaume Gisbert són baixa. Serrallonga marxa d'Erasmus a Torí (Itàlia) i Claramunt, que ha aterrat a Sant Cugat aquesta temporada 2017-2018, marxa a la Xina, tot i que té previst tornar a jugar amb el PHC Sant Cugat al gener. Jaume Gisbert podria fitxar pel CH Mataró, equip d'OK Lliga Plata.

Continuen a l'equip el porter David Toda i els jugadors Pau Gilabert, David Yepes, David Martínez, Joan Farnés, Borja Ferrer i Cesc Maideu.

Tercera temporada del tècnic Joan Carles Vadillo

Joan Carles Vadillo dirigirà el sènior A masculí per tercera temporada consecutiva en un cos tècnic en què no hi ha canvis. El segon entrenador seguirà sent Oscar González, també director tècnic esportiu del club; Jordi Segura (preparador físic); Ramon Gascón (entrenador de porters); Albert Casorrán (psicòleg esportiu); Oriol Tamburini i Joan Llopart (auxiliars) i Gus de los Santos (delegat).

El PHC Sant Cugat iniciarà la pretemporada el dilluns 13 d'agost

El PHC Sant Cugat iniciarà l'OK Lliga (encara no ha sortit el calendari) el cap de setmana del 22 i 23 de setembre i iniciarà la pretemporada el dilluns 13 d'agost. El primer equip jugarà la Copa Monestir (amb un rival encara per definir) el dimarts 11 de setembre, el mateix dia que, com sempre, es farà la presentació dels equips de l'entitat vermell-i-negre.

Una de les novetats més significatives de l'OK Lliga 2018-2019 és que baixaran 4 equips, no 3 com fins ara. I a l'OK Lliga ascendiran 2 equips, no 3 com fins ara. Durant la pretemporada, els vermell-i-negres jugaran la Lliga Catalana, encara per definir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem