El Patí Hoquei Club fa un molt bon partit davant l'Sporting de Guillem Pérez

Els vermell-i-negres han perdut per la mínima (3-4) amb l'Sporting Club Portugal, de la primera divisió portuguesa

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que va iniciar la pretemporada el 22 d'agost, ha jugat aquest dimarts, 6 de setembre, el seu segon partit de pretemporada. Els vermell-i-negres han perdut (3-4) amb l'Sporting Club de Portugal, de la primera divisió portuguesa i que entrena el santcugatenc Guillem Pérez, en un partit que s'ha jugat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Ha estat un molt bon partit, i tot i que els dos equips fa dues setmanes que han iniciat la pretemporada (l'Sporting, el 23 d'agost), han jugat a un molt bon nivell i amb molta intensitat. Prop d'un centenar de persones han pogut gaudir del seu equip, el PHC Sant Cugat, i també d'un conjunt que la temporada passada va acabar quart a la lliga portuguesa i que enguany jugarà la Copa d'Europa.

Vadillo: "Hem estat a un bon nivell"

Joan Carles Vadillo donant instruccions als jugadors del PHC Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat, ha assenyalat que "hem competit contra l'Sporting, que no és gens fàcil. Hem estat a un bon nivell, tot i que hem estat obligats a defensar tot el partit".

Pedro Gil: "El projecte de l'Sporting és molt ambiciós"

Pedro Gil, de l'Sporting, en una jugada del partit al CAR. FOTO: Artur Ribera

El català Pedro Gil, aquesta temporada a les files del conjunt portuguès, ha explicat que el projecte de l'Sporting "és molt ambiciós per intentar guanyar moltes coses". Del PHC Sant Cugat ha dit que "m'ha agradat. Crec que faran una bona temporada".

Pérez: "El Patí Hoquei farà una gran temporada"

L'entrenador santcugatenc Guillem Pérez s'estrena a la banqueta de l'Sporting Club Portugal. FOTO: Artur Ribera

Per la seva banda, Guillem Pérez, tècnic de l'Sporting Club Portugal, santcugatenc i exporter i exentrenador del PHC Sant Cugat, ha detallat que "m'ha agradat el PHC Sant Cugat. Tenen un gran entrenador, treballen molt bé i tenen una cosa boníssima que tenen pocs equips, que és que tots són molt joves amb ganes d'aprendre i que es coneixen de fa molts anys. Si segueixen així faran una gran temporada. Pujar a Ok Lliga depèn de tants detalls!"

El dilluns 5 de setembre, el PHC Sant Cugat va disputar el primer partit de pretemporada, a la pista del SHUM Maçanet, amb qui va perdre (4-3).

Els pròxims partits de pretemporada

Els pròxims partits de pretemporada que afrontarà el PHC Sant Cugat són els següents: PHC Sant Cugat-CP Tordera (Primera Divisió), l'11 de setembre; CE Noia Freixenet (OK Lliga, el 14 de setembre; CP Manlleu (OK Lliga)-PHC Sant Cugat, el 16 de setembre; CH Lloret (OK Lliga)-PHC Sant Cugat, el 17 de setembre, i CH Palafrugell (Primera Divisió)-PHC Sant Cugat (24 de setembre).

Dues altes i tres baixes

El passat 16 de juny, el PHC Sant Cugat ja va presentar el nou entrenador, Joan Carles Vadillo, i els dos únics fitxatges, David Martínez i Jordi Gabarra. Per contra, els jugadors que no seguirán lluint la samarreta vermell-i-negre són Pablo Aguaron, Eloi Gaspar i Pablo Soler.

La plantilla

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol fer una bona temporada. FOTO: Artur Ribera

Els vuit jugadors que defensaran el primer equip masculí són el porter Alan Rivero, i els jugadors Xavi Serrallonga, Pau Gilabert, David Yepes, Joan Farnés, Joan Galbas, David Martínez i Jordi Gabarra.

El PHC Sant Cugat iniciarà la lliga de Primera Divisió el 8 d'octubre, a la pista del CP Raspeig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem