Guillem Pérez Coca vol seguir creixent en l’elit de l’hoquei patins

Pérez és el nou entrenador del primer equip d’hoquei sobre patins de l’Sporting de Portugal

En la seva primera temporada a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal, l’entrenador santcugatenc Guillem Pérez ha estat, amb 33 anys, el tècnic més jove de l’OK Lliga. Ha estat cinquè amb el Moritz CE Vendrell, amb qui ha guanyat la Lliga Catalana davant el FC Barcelona i ha jugat la Lliga Europea. Aquesta temporada 2015-2016 ha estat subcampió del món com a seleccionador espanyol sub-20.

Pérez és, des del 24 de juny, el nou entrenador del primer equip de l’Sporting Clube de Portugal, un club amb molt de prestigi a Europa (és el club europeu amb més seccions esportives), i competirà en una de les millors lligues del món. L’hoquei sobre patins és, després del futbol (Portugal és el nou campió d’Europa), l’esport més practicat a Portugal. En serà el màxim responsable les pròximes dues temporades, amb opció a una tercera. “Hauré de gestionar un grup d’estrelles mundials. No ho he fet mai i en tinc ganes”, diu.

Pérez ha arribat a l’elit molt jove. “Tots els objectius que tenia ja els he acomplert. Ho he fet molt d’hora. No em pensava entrenar a OK Lliga amb 33 anys ni fer-ho en un dels millors equips del món, com l’Sporting. Tinc molts anys per endavant per trobar noves motivacions. Segur que seguiré creixent i aprenent com a entrenador”.

El santcugatenc, exporter i exentrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, va començar a entrenar a 14 anys al club vermell-i-negre, una entitat que va presidir el seu pare, Toni Pérez. Hi va començar a jugar als 5 anys, on va fer-ho en totes les categories.

En clau personal

Com es defineix?

Sóc tímid.

Una virtud?

Sóc humil i generós.

Un defecte?

La timidesa.

Un repte?

Seguir aprenent.

Un sentiment?

Aconseguir la felicitat permanent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem