El Patí Hoquei Club rep la Medalla i Diploma de Mèrit de la federació espanyola

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Keco Marzá, acompanyat dels directius Carles Domènech i Gus de los Santos han recollit aquesta distinció durant la Nit del Patinatge

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha rebut aquest divendres, 20 de gener, a la nit, la Medalla i Diploma de Mèrit de la Federació Espanyola de Patinatge, en la tercera edició de la Gala del Patinatge, que s'ha celebrat al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, a Barcelona. Keco Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha rebut aquesta distinció de mans de Carmelo Paniagua, president de la federació estatal. En l'acte, Marzá ha estat acompanyat de Carles Domènech, vicepresident de l'entitat, i Gus de los Santos, vocal i delegat federatiu del club.

Un reconeixement per a molta gent

Després de l'acte, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Keco Marzá, que ha rebut el guardó "amb emoció i il·lusió", ha assegurat que aquest "és un reconeixement molt especial, sobretot perquè és un reconeixement no només al club d'ara sinó a tota la història del club, que són totes les persones que han format part del club, jugadors, entrenadors, directius, i tota aquella gent que hi ha col·laborat. És un reconeixement a tota la trajectòria del club, que és el que ens ha portat fins al que som ara".

Paniagua: "És molt difícil que un club duri 50 anys"

Keco Marzá, Carmelo Paniagua i Carles Domènech. FOTO: RFEP

També en declaracions al TOT Sant Cugat, Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge, ha afirmat que "és molt difícil que un club duri 50 anys i que faci el treball que està fent el PHC Sant Cugat. Se li ha de reconèixer". Paniagua també ha dit que al febrer l'entitat de Sant Cugat "organitzarà la Copa de la Princesa i això demostra la confiança que tenim amb el club".

En la tercera Gala del Patinatge, la Federació Espanyola de Patinatge (amb seus a Barcelona i Madrid) ha fet diferents reconeixements a esportistes, àrbitres, jutges, clubs i membres federatius. L'acte, amb unes 150 persones, ha comptat amb la presència, entre altres, de David Escudé, comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona; Josep Salom, diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, i del santcugatenc Josep Ramon Vidal-Abarca, vocal del FC Barcelona.

La Copa de la Princesa, l'11 i 12 de febrer

Després de la presentació dels actes del 50è aniversari, la presentació de la nova equipació per commemorar aquest mig segle d'història, i el logotip de les noces d'or, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ultima els detalls de la Copa de la Princesa d'hoquei sobre patins masculí que, per primera vegada, es jugarà a Sant Cugat, el cap de setmana de l'11 i el 12 de febrer, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Aquest és un dels actes de celebració del 50è aniversari del club esportiu, que commemorarà aquest 2017. Durant aquest campionat estatal de la Federació Espanyola de Patinatge es descobrirà una placa commemorativa al Pavelló 2 en reconeixement als 50 anys de vida.

Marzá: "Estic convençut que la podem guanyar"

El president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá ha explicat al TOT Sant Cugat que "ens fa molta il·lusió organitzar la Copa de la Princesa que no s'ha jugat mai a Sant Cugat. Tenim moltes ganes. Aquest havia de ser l'any, en l'any del 50è aniversari. Durant un cap de setmana, Sant Cugat serà l'epicentre de l'hoquei sobre patins espanyol". Marzá no descarta que el títol es quedi a casa: "Els jugadors i l'entrenador tenen moltes ganes. Estic convençut que podem guanyar, clar que sí. Per mi som el millor equip de la Primera Divisió".

El PHC Sant Cugat està estudiant la possibilitat de sol·licitar a la Federació Catalana de Patinatge l'organització a Sant Cugat del Campionat de Catalunya Júnior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem