El Qbasket Sant Cugat perd amb el líder, el Martinenc

L'equip, que és 15è i penúltim amb 6 derrotes i 1 victòria, ha caigut amb un conjunt que ha guanyat els 7 partits que ha disputat fins al moment

Qbasket Sant Cugat 62 - FC Martinenc 82

Qbasket Sant Cugat: X. Miñambres (6), P. Blanch (5), R. Reche (2), B. Capellas (7) i J. A. Pigem (14) -cinc inicial-, E. Ortega (8), U. Garcia (13), P. Pérez (2), E. Azpiazu (3), A. Angulo (2) i C. Miñambres (2).

FC Martinenc: A. Pérez (16), P. Domingo (9), P. A. Mayor (10), A. Cordon (6) i P. Janer (6) -equip inicial-, M. Escobar (5), B. Pascual (25), E. Somoza (1), V. Domínguez i P. Pérez-Portabella (2).

Parcials: 16-21, 32-45, 49-59 i 63-82.

Àrbitres: Arnau Martínez Mur i Marc Pinotti Blanch.

Instal·lació: Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 125 espectadors.

Jornada: 7a jornada de lliga del grup 3 de Primera Catalana de bàsquet masculí.

El primer equip del Qbasket Sant Cugat no ha pogut sorprendre el líder, el FC Martinenc, que ha guanyat els 7 partits que ha disputat fins al moment. El partit s’ha jugat aquest diumenge, 30 d’octubre, al vespre. Amb aquesta derrota, el Qbasket perd una posició i ara és 15è i penúltim amb un balanç de 6 derrotes i 1 victòria. L’únic encontre que ha guanyat fins ara l’equip santcugatenc va ser en la tercera jornada de lliga, a casa i davant el Bàsquet Neus (73-61).

Pulido: “Tenim joc i nivell per guanyar molts equips"

El Qbasket és 15è i penúltim, amb 6 derrotes i 1 victòria. FOTO: Lali Álvarez

L’entrenador del Qbasket, Raúl Pulido, ha explicat després del partit que “no hem acabat d’estar encertats, hem jugat per moments”. Tot i la situació del seu equip al campionat, Pulido confia en el treball dels seus jugadors: “Tenim joc i nivell per guanyar molts equips d’aquesta lliga. Tots els partits que hem perdut fins ara hem tingut opcions reals de guanyar-los”.

A la pista del Berga

El Qbasket només ha guanyat un partit al Pavelló 1. FOTO: Lali Álvarez

El pròxim partit de lliga del Qbasket el jugarà el diumenge 6 de novembre, a les 17.45 hores, a la pista del Bàsquet Berga, que és 13è de 16 equips amb un balanç de 2 victòries i 5 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem