El Qbasket Sant Cugat presenta una temporada plena de novetats

El club presenta diumenge els seus ja 17 equips i 200 jugadors, amb l'objectiu d'oferir més serveis als jugadors i jugadores

Amb dos equips més que la temporada passada, el Qbasket Sant Cugat presenta aquest diumenge, 23 d'octubre, els seus 17 equips per aquesta nova campanya 2016-2017. Els dos nous conjunts són un preinfantil masculí i un femení, que consoliden l'aposta del club per la formació dels esportistes des de la base. El Qbasket Sant Cugat ja ha arribat a la xifra de 200 jugadors i jugadores. La presentació oficial començarà a les 17.45 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, i comptarà amb l'assistència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat.

Dídac Vidal, director tècnic esportiu

L'àrea masculina compta amb 13 equips: 2 preinfantils, 2 infantils, 2 cadets, 4 júniors, 1 sub-25 i 2 sèniors. En la femenina hi ha 4 conjunts: 1 preinfantil, 1 infantil, 1 cadet i 1 sènior. Dídac Vidal, que la temporada passada era el responsable tècnic de les categories preinfantil a júnior, enguany passa a ser el director tècnic esportiu de l'entitat i assumeix, també, les funcions que assumia Ernest Santana, responsable de la resta de categories. Aquesta és la segona campanya de Dídac Vidal al Qbasket, que dirigirà els 35 entrenadors del club.

Ciutat del Bàsquet Català

 El Qbasket té dos equips més que al 2015. FOTO: Aïda Sotelo

El Qbasket Sant Cugat serà un dels agents que treballarà en la Ciutat del Bàsquet Català 2017, que organitza la Fundació del Bàsquet Català, però que compta amb el treball i la implicació de molts agents de Sant Cugat.

Una temporada amb moltes novetats

El Qbasket ha posat en marxa aquesta temporada nous serveis pensats pels jugadors i jugadores, com servei de fisioteràpia, coaching i tecnificació. Una altra aposta important de l'entitat és potenciar les xarxes socials, amb un equip de treball específic.

L'assemblea del club, el 10 de novembre

El Qbasket ha convocat als seus socis a l'assemblea general ordinària que tindrà lloc el dijous 10 de novembre, a les 19 hores -convocatòria única-, al Xalet Negre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem