Els 200 jugadors del QBasket Sant Cugat llueixen a la presentació del club

Quique Aranda, president del club, assegura que l'objectiu és "consolidar la base formativa i créixer amb la gent de casa"

El QBasket Sant Cugat ha presentat aquest diumenge els 17 equips que aquesta temporada 2016-2017 competiran amb la samarreta del club. Respecte de la temporada passada l'entitat compta amb dos equips més. Els dos nous conjunts són un preinfantil masculí i un femení, amb els quals el club supera ja la xifra de 200 jugadors i jugadores.

L'acte de presentació, que ha tingut lloc al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, qui ha assegurat que l'Ajuntament està fent un esforç perquè el 2017 la ciutat compti amb dues instal·lacions esportives més "que ens ajudaran a encabir millor la pràctica esportiva que fan els vostres fills i filles". 

Mireu les imatges

Aposta per la formació interna

El president de l'entitat, Quique Aranda, ha assegurat que l'objectiu i el repte per aquesta temporada és "consolidar la base formativa i créixer amb la gent de casa". Per això, ha explicat que han apostat fermament en la formació interna: "Ens fixem molt en com fem les coses intentant millorar el màxim, i creiem que la formació interna és el secret. Els equips competeixen cada dia millor, guanyaran més o guanyaran menys, això no ens preocupa sempre i quan donin el màxim".

Aranda també ha destacat la bona entesa que hi ha, a diferència d'altres temporades, amb l'Ajuntament, pel que fa a les instal·lacions: "Des de la temporada passada s'ha fet una bona gestió i la inversió de la Guinardera és una bona notícia. Sabem que no és fàcil, i que arrosseguem 25 anys de mala gestió, però la impressió és que s'estan posant unes bases més coherents".

Els 13 equips de l'entitat

El club disposa de dos equips més, un preinfantil masculí i un femení FOTO: Ale Gómez

L'àrea masculina compta amb 13 equips: 2 preinfantils, 2 infantils, 2 cadets, 4 júniors, 1 sub-25 i 2 sèniors. En la femenina hi ha 4 conjunts: 1 preinfantil, 1 infantil, 1 cadet i 1 sènior.

Dídac Vidal, que la temporada passada era el responsable tècnic de les categories preinfantil a júnior, enguany passa a ser el director tècnic esportiu de l'entitat i assumeix, també, les funcions que assumia Ernest Santana, responsable de la resta de categories.

Aquesta és la segona campanya de Dídac Vidal al Qbasket, que dirigirà els 35 entrenadors del club. Un Dídac Vidal que ha destacat a la presentació que es tracta d'un projecte "social, formatiu i competiu".

Ciutat del Bàsquet Català

El Qbasket Sant Cugat serà un dels agents que treballarà en la Ciutat del Bàsquet Català 2017, que organitza la Fundació del Bàsquet Català, però que compta amb el treball i la implicació de molts agents de Sant Cugat.

Una temporada amb moltes novetats

El Qbasket ha posat en marxa aquesta temporada nous serveis pensats pels jugadors i jugadores, com servei de fisioteràpia, coaching i tecnificació. Una altra aposta important de l'entitat és potenciar les xarxes socials, amb un equip de treball específic.

L'assemblea del club, el 10 de novembre

El Qbasket ha convocat als seus socis a l'assemblea general ordinària que tindrà lloc el dijous 10 de novembre, a les 19 hores -convocatòria única-, al Xalet Negre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem