El Qbasket Sant Cugat presenta els 17 equips amb Albert Tolon com a nou director tècnic

El club ha creat el nou càrrec de coordinador esportiu de l'àrea femenina, que lidera David Oliver, també entrenador dels equips preinfantil i infantil femení

El Qbasket Sant Cugat ha presentat els seus 17 equips aquest dissabte, 6 d'octubre, al matí, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Els 17 equips, amb 200 jugadors i jugadores, són: 2 preinfantils masculins, 1 preinfantil femení, 2 infantils masculins, 1 infantil femení, 3 cadets masculins, 1 cadet femení, 1 júnior masculí, 3 sub-21 masculí, 2 sèniors masculins i 1 sènior femení. El club ha obsequiat un diploma a tots els jugadors i jugadores que aquesta campanya han arribat a l'enbtitat.

L'organigrama tècnic esportiu

El nou director tècnic esportiu és Albert Tolon, que substitueix Didac Vidal, que ha ocupat aquest càrrec les últimes tres temporades. Vidal passa a ser assessor esportiu de la junta directiva de l'entitat. El club ha creat el nou càrrec de coordinador esportiu de l'àrea femenina, que lidera David Oliver, també entrenador dels equips preinfantil i infantil femení.

L'acte, amb unes 300 persones de públic, ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Roger Esteller, exjugador del FC Barcelona que col·laborarà amb aquesta entitat; Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat.

IMG 9082

Els 17 equips del Qbasket Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

Tolon: "Necessitem més hores de pista coberta"

En els parlaments, Albert Tolon ha assenyalat que "l'objectiu fonamental és créixer, créixer des d'un punt de vista quantitatiu, amb més jugadors, més jugadores, més equips, més competitivitat, nivells i categories més altes i, sobretot, des d'un punt de vista qualitatiu, de creixement personal de jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, amb menys entrenaments en pistes descobertes i entrenaments amb menys instal·lacions. Necessitem més hores de pista coberta". Tolon també ha dit que "A Sant Cugat, hi ha una altra manera d'entendre i gaudir del bàsquet. Som una Qfamília".

Rovira: "Aviat tindrem el nou pavelló 1 del Leonardo, amb 4 pistes exteriors"

Eloi Rovira ha explicat als assistents que "aviat tindrem el nou pavelló 1 del Leonardo da Vinci, amb 4 pistes exteriors de molta qualitat, que seran per l'ús del bàsquet i, per tant, esperem que pugueu desenvolupar el vostre projecte amb una mica més de qualitat i més esponjats, que sabem que esteu molt i molt estrets".

Sánchez Aranda: "El club té moltes expectatives i esperances dipositades amb Tolon"

Quique Sánchez Aranda ha lloat "la feina extraordinària que ha fet Didac Vidal" i ha explicat que el club té "moltes expectatives i esperances dipositades amb Tolon. Esperem treure resultats excel·lents".

IMG 9049

Quique Sánchez Aranda, en els parlaments. FOTO: Paula Galván

Roger Esteller assessorarà el Qbasket

Roger Esteller, que col·laborarà amb el Qbasket, ho farà "aplicant una eina que he creat, una eina d'anàlisi motivacional, per saber quina és la motivació dels jugadors i jugadores i saber en quins valors podem incidir perquè aquests valors esdevinguin eines futures".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem