El Qbasket Sant Cugat presenta els 17 equips

El club té un nou director tècnic esportiu, Albert Tolon, i ha creat un nou càrrec de coordinador esportiu de l'àrea femenina, que lidera David Oliver

El Qbasket Sant Cugat fa la presentació oficial dels seus 17 equips aquest dissabte, 6 d'octubre, a les 11.45 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Els 17 equips, amb 200 jugadors i jugadores, són: 2 preinfantils masculins, 1 preinfantil femení, 2 infantils masculins, 1 infantil femení, 3 cadets masculins, 1 cadet femení, 1 júnior masculí, 3 sub-21 masculí, 2 sèniors masculins i 1 sènior femení. L'acte comptarà amb la presència d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat.

L'organigrama tècnic esportiu

El nou director tècnic esportiu és Albert Tolon, que substitueix Didac Vidal, que ha ocupat aquest càrrec les últimes tres temporades. Vidal passa a ser assessor esportiu de la junta directiva de l'entitat. El club ha creat el nou càrrec de coordinador esportiu de l'àrea femenina, que lidera David Oliver, també entrenador dels equips preinfantil i infantil femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem