El segon Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat, un èxit

Hi han participat 8 clubs i 44 equips, amb la presència, entre d'altres, del Tecnidex València, el CAU València i el Fénix de Saragossa

La pluja intermitent d'aquest dissabte, 27 de febrer, no ha pogut deslluir la segona edició del Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat, que s'ha fet el 27 i 28 de febrer als dos camps de rugbi de la ZEM La Guinardera. Albert Casorrán, coordinador esportiu de l'escola de rugbi de l'entitat, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que el torneig formatiu “ha estat un èxit, tant pel nivell dels equips com per l'organització”. Casorrán també ha dit que “el 2017 també el farem”. Hi han pres part prop de 600 jugadors que han jugat un centenar de partits.

Classificacions:

-Categoria sub-8:
-Alt rendiment: UE Santboiana A, CAU València A i CR Sant Cugat A.
-Promoció: RC València B, l'RC València C i UE Santboiana B.

-Categoria sub-10:
-Alt rendiment: CAU València A, CR Sant Cugat A i UE Santboiana A.
-Promoció: CAU València B, CR Sant Cugat B i UE Santboiana B.

-Categoria sub-12:
-Alt rendiment: CR Sant Cugat A, CAU València A i RC València A.
-Promoció: CAU València B, FC Barcelona B i CR Sant Cugat C.

De 32 a 44 equips

Aquesta segona edició s'ha jugat en dos dies (el 2015 es va fer en un dia); hi han participat més clubs (de 4 a 8), i també més equips (de 32 a 44). Hi han pres part dos conjunts de València (el Tecnidex València i el CAU València); un de Saragossa (el Fénix); i algunes de les millors escoles de rugbi de Catalunya, com la UE Santboiana, el FC Barcelona, el Sitges, el Castelldefels, i el CR Sant Cugat. Els tres clubs procedents de l’Estat espanyol tenen el seu primer equip en la Divisió d’Honor B, com el CR Sant Cugat.

La sub-6, una nova categoria

Enguany, l’organització ha introduït la categoria sub-6, nova al club aquesta temporada 2015-2016 (disputaran el Campionat d’Espanya), que no ha competit sinó que ho ha fet en format de trobada. En canvi, la categoria sub-14, que ja existia, s'ha jugat al camp de la UE Santboiana, també en format de trobada.

Una quarantena de pares i mares de l’escola del CR Sant Cugat són els que organitzen aquesta competició, coordinats pels pares Pablo Villanueva i Cesc Gasulla, i d'Albert Casorrán, coordinador esportiu de l’escola del CR Sant Cugat.

El campionat, que ha comptat amb una quinzena de patrocinadors, també ha tingut el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Sant Cugat, la Federació Catalana de Rugby i l’associació Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem