El tercer Sopar Solidari Campus Sant Cugat Índia recapta prop de 6.000 euros

Prop de 170 persones han assistit en la tercera edició d'aquesta cita

El tercer Sopar Solidari Campus Sant Cugat Índia s'ha celebrat aquest dijous, 23 de març, al vestíbul del Teatre-Auditori. Una cita que ha comptat amb un total de 170 persones i que ha obtingut una recaptació de 5.500 euros, aproximadament. Una recaptació que permetrà viatjar als 47 entrenadors que, enguany, es desplaçaran fins a l'Índia entre el 14 i el 28 de juliol.
 

Fins a cinc clubs esportius santcugatencs donaran forma al cinquè Campus Sant Cugat Índia. El Sant Cugat Esport FC, el CF Mira-sol Baco, la UESC, el Qbasquet i el Junior FC, que serà la seva primera participació.
 

El coordinador del campus, Jaume Garcia, es mostra molt satisfet per la trajectòria que està seguint el campus. "Vam començar ara fa quatre anys amb el Sant Cugat Esport FC i amb 12 entrenadors. Ara, anem amb 47 entrenadors, cinc clubs i dos esports. A més, amb el campus hem aconseguit coses que no havien passat mai, com la lliga de futbol femení. Hem creat una lliga de futbol que mou a més de 1.000 nens i nenes".
 

Per això mateix, després de veure fins on pot arribar aquest campus, un dels objectius que es plantegen des de l'organització, a banda de consolidar el bàsquet allà, continuar creixent i augmentant el nombre de clubs santcugatencs que hi participen.

El sopar ha estat amentizat amb l'actuació musical d'Atomic Leopards i l'espectacle de màgia del Mag Ramó i ha finalitzat amb el tradicional sorteig de samarretes de jugadors de bàsquet i futbol professional. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem