El Torneig Sant Cugat Esport FC Fundación Vicente Ferrer, amb 10 clubs i 30 equips

Els beneficis del torneig seran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat Esport FC, que participaran en el 5è Campus Sant Cugat a l'Índia

El Sant Cugat Esport FC organitza aquest dissabte, 25 de febrer, la quarta edició del Torneig Sant Cugat Esport FC Fundación Vicente Ferrer de futbol 7. Hi participaran 10 clubs i 30 equips. Les entitats que jugaran aquesta competició de caràcter solidari són el FC Barcelona; el RCD Espanyol; el Nozawana FC i l'ASL Japan, de Japó; el Cornellà. la Damm, el Gimnàstic Manresa, el Reus, l'Igualada, el Manlleu, el Sitges, l'Aqua Hotel de Calella i el Sant Cugat Esport FC.

El torneig es jugarà en les categories prebenjamí, benjamí i aleví i en cada categoria hi haurà 10 equips. A la ZEM Jaume Tubau s'hi jugarà de 9 a 19 hores, i a la ZEM La Guinardera, només de 9 a 15 hores en categoria aleví. Les finals es jugaran a la ZEM Jaume Tubau. La prebenjamí, a les 18.10 hores, i la benjamí i aleví, a les 18.40 hores.

La recaptació, pel 5è Campus Sant Cugat a l'Índia

La recaptació de les inscripcions del torneig seran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat Esport FC, que del 14 al 28 de juliol, participaran en el 5è Campus Sant Cugat a l'Índia, a Anantapur.

L'organització del campus també organitzarà el dijous 23 de març el tercer Sopar Benèfic Solidari Campus Sant Cugat Índia, al vestíbul del Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem