El cinquè Campus Sant Cugat Índia, del 14 al 28 de juliol

El Sant Cugat Esport FC, el CFU Mira-sol Baco, la UESC i el Qbasquet tornaran a fer una acció solidària per a la Fundación Vicente Ferrer

La cinquena edició del Campus Sant Cugat Índia es farà del 14 al 28 de juliol, a Anantapur. Per segon any consecutiu, quatre seran els clubs de la ciutat que hi participaran. Sant Cugat Esport Futbol Club, Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Unió Esportiva Sant Cugat i Qbasquet Sant Cugat viatjaran a l'Índia amb l'objectiu de formar, en els esports de futbol i bàsquet, als nens i nenes de la Fundación Vicente Ferrer. Està previst que en l'expedició del 2017 hi viatgin uns 35 entrenadors. Jaume Garcia és el coordinador del Campus Sant Cugat Índia i directiu responsable de la comissió esportiva del Sant Cugat Esport FC.

Recaptar diners per poder viatjar

Amb l'objectiu de recaptar diners pel Campus Sant Cugat Índia, el Sant Cugat Esport FC organitzarà, entre altres activitats, el tercer Torneig Solidari Sant Cugat Esport FC-Fundación Vicente Ferrer, el dissabte 25 de febrer. Els diners que el CFU Mira-sol Baco aconsegueixi dels Campus de Nadal i Setmana Santa, de la venda de roses per Sant Jordi i d'altres activitats que organitzarà també seran per finançar el viatge dels entrenadors al campus.

El Qbasket Sant Cugat també farà diferents accions per recaptar diners, com els campus de Nadal Setmana Santa i Estiu i la venda de roses i llibres per Sant Jordi.

Es farà el tercer Sopar Benèfic Solidari del campus

L'organització del campus també organitzarà, en una data encara per decidir, el tercer Sopar Benèfic Solidari Campus Sant Cugat Índia. L'any passat hi van participar 220 persones, en un acte vestíbul del Teatre-Auditori.

Aquest dijous, 17 de novembre, a la Casa de Cultura, els quatre clubs que van anar a l'Anantapur han explicat la seva experiència, a través de projecció de vídeos i dels mateixos entrenadors.

Aquest campus formatiu solidari a l'Anantapur el va posar en marxa l'any 2013 el Sant Cugat Esport Futbol Club i durant quatre edicions ha estat el Campus SantCu-Índia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem