Prop de 4.500 euros recaptats per al Campus Sant Cugat Índia

Aquesta 4a edició del torneig del Sant Cugat Esport FC ha estat la més seguida amb més equips i més participació

Prop de 4.500 euros s'han recaptat aquest dissabte, 25 de febrer, a la ZEM jaume Tubau, al 4t Torneig Sant Cugat Esport FC Fundación Vicente Ferrer amb 10 clubs i 30 equips. 

La recaptació de totes les inscripcions, que supera les quantitats de darrers anys, segons Jaume García, directiu del Campus, "anirà destinada íntegrament al 5è Campus Sant Cugat Índia, ja que ho hem fet sense cap ànim de lucre i per recaptar el màxim de diners possibles per tirar endavant aquest projecte". 

García ha valorat el torneig com el més exitòs, ja que "de totes les edicions que hem fet, aquesta ha sigut la que més èxit ha tingut tant a nivell esportiu, com en l'àmbit d'equips i de participació de la gent".

Els guanyadors del Torneig

El FC Barcelona ha guanyat en categoria prebenjamí i benjamí FOTO: Lali Álvarez

Els guanyadors del 4t Torneig Sant Cugat Esport FC Fundación Vicente Ferrer han estat el FC Barcelona en categoria prebenjamí per 5 gols a 0 contra la Damm, i en benjamí, que ha guanyat contra el Reus per 3 gols a 0. En categoria aleví, el RCD Espanyol ha derrotat el FC Barcelona per 2 gols a 1.

3r Sopar Benèfic Solidari

Al torneig han participat fins a 10 clubs i 30 equips FOTO: Lali Álvarez

L'organització del campus també organitzarà el dijous, 23 de març, el 3r Sopar Benèfic Solidari Campus Sant Cugat Índia, al vestíbul del Teatre-Auditori.

L'acte començarà a partir de les 20.45 hores i hi haurà un duet musical a càrrec de Atomic Leopards i a més, està previst un espectacle de màgia amb el mag Ramon.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem