Els joves 'polítics' tornen a fer guanyar als regidors en el partit de Festa Major

La història es repeteix una vegada més: els polítics de l'Ajuntament de Sant Cugat necessiten les joventuts dels partits per guanyar els periodistes

Malauradament, ja és un fet habitual. Els polítics de l'Ajuntament de Sant Cugat necessiten fitxar joves 'polítics' de les joventuts (en aquesta ocasió del Partit Popular) per guanyar els periodistes en el partit de futbol 7 de Festa Major. La premsa, com sempre, ha estat fidel a la normativa i la filosofia del torneig, i ha jugat amb periodistes. Els polítics no compleixen mai aquests aspectes. Els periodistes s'han enfrontat a un munt de 'polítics desconeguts' que només se'ls veu un cop l'any, en aquest partit de Festa Major. Per què? Si només és un partit de Festa Major...

Els polítics han superat (4-2) als periodistes, que han estat els primers a avançar-se en el marcador. La primera meitat ha acabat amb un 0 a 1 fruit del bon joc desplegat per la premsa davant uns polítics que només la veien venir. En la segona part, la lògica superioritat física dels joves 'polítics' s'ha deixat notar amb 3 gols que situaven el marcador amb un 3 a 1 difícil de capgirar. La premsa no s'ha rendit en cap moment, tot i les evidents adversitats, i ha marcat el 3 a 2. Llavors, els polítics s'han posat nerviosos i, novament els joves els hi han tret les castanyes del foc amb el 4 a 2 final.

Un clàssic de Festa Major, amb 12 edicions

Joan Ramon Armadàs celebrant el primer gol dels periodistes. FOTO: Lali Puig

L'enfrontament s'ha jugat aquest divendres, 30 de juny, al vespre, a la ZEM Jaume Tubau, escenari habitual d'aquest partit. Es tracta d'un enfrontament que només s'ha deixat de jugar un any (el 2014) i que és un clàssic per Festa Major, amb ja 12 edicions. De les 12 edicions jugades fins al moment, els polítics n'han guanyat 8 (2005, 2006, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016 i 2017), mentre que els periodistes n'han guanyat 4 (2007, 2008, 2009 i 2013). Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge de l'Ajuntament, ha lliurat als polítics la copa del 12è Trofeu "Alguna pregunta menys?" de futbol 7.

Armadàs: "És la manera de funcionar que tenen els polítics"

Eloi Rovira i Albert Peguero en una acció del partit. FOTO: Lali Puig

El periodista santcugatenc, Joan Ramon Armadàs, ha estat molt clar: "És la manera de funcionar que tenen els polítics. Cada any veig gent nova que no els torno a veure mai més. No són polítics".

Eloi Rovira, capità de l'equip de polítics, ha assegurat que "no puc dir que ha estat una victòria inesperada perquè ja fa molts anys que guanyem aquest partit. Hem jugat a mig gas".

El TOT amb la Festa Major

Els polítics van jugar amb molts joves 'polítics'. FOTO: Lali Puig

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem