El Torneig d'Handbol del CH Valldoreix ja té dates

La tercera edició del campionat no comptarà, per primera vegada, amb la participació de la selecció d'Andorra

Per tercer any consecutiu, el Club Handbol Valldoreix organitzarà el seu Torneig d'Handbol, que per primera vegada no comptarà amb la presència de la selecció d'Andorra. El campionat, amb àrbitres federats, es jugarà del divendres 14 al diumenge 16 de setembre, al pavelló de Valldoreix.

Els 8 equips participants són el CH Sant Cugat B i el BM Barberà -l'actual campió-, de 1a Catalana; l'OAR Gràcia Sabadell B, el Llavaneres, el CH Cerdanyola A i el CH Valldoreix, de 2a Catalana, i el CH Vilanova i la Geltrú i l'H. Sant Vicenç, de 3a Catalana. El diumenge 16 de setembre, al matí, es jugaran les semifinals i final d'aquesta competició. El format és el mateix: dos grups de 4 conjunts i els dos millors de cada grup jugaran les semifinals.

Per segon any consecutiu, el torneig es jugarà en 3 dies i no en 2 com en la primera edició, i també es jugarà amb 8 equips, i no en 6.

En la final del 2017, el BM Barberà va guanyar el CH Sant Cugat B, per 21 gols a 20. En les semifinals, el BM Barberà es va desfer de l'equip amfitrió, el CH Valldoreix, per 16 a 21, i el CH Sant Cugat B, a l'H. La Garriga, per 25 a 21. En el partit pel tercer i quart lloc -que en aquesta edició no es jugarà-, el CH Valldoreix va guanyar l'H. La Garriga per 23 a 11.
 

El CH Valldoreix començarà a preparar la lliga

El CH Valldoreix iniciarà la pretemporada el dilluns 3 de setembre, abans d'iniciar la primera de les 26 jornades de lliga a la pista de l'H. Banyoles B, el 6 o 7 d'octubre. El primer dels dos derbis del grup B de 2a Catalana d'handbol entre el primer equip del CH Valldoreix i el sènior C del CH Sant Cugat es jugarà en la 3a jornada de lliga, el cap de setmana del 20 i 21 d'octubre, a Valldoreix. El segon derbi es disputarà a Sant Cugat el 16 o 17 de febrer, en la 16a jornada de competició.

La resta d'adversaris en la competició són l'H. Egara, el CH Bordils C, el CE Molins de Rei B, el CH Terrassa B, l'Empordà Esplais, l'AEE Escola Pia Granollers, el CH Sant Fost, l'H. Sant Joan Despí B i la UE Sarrià B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem