Quique Cruz substitueix Ramon Salmurri a la banqueta del Club Handbol Valldoreix

El santcugatenc era, fins ara, el segon entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat i primer entrenador del CH Sant Cugat C. Salmurri serà el segon entrenador de David López a l'H. Sant Vicenç

Quique Cruz és el nou entrenador del primer equip masculí del Club Handbol Valldoreix, en substitució de Ramon Salmurri, que ha decidit posar punt final a les 5 temporades que ha dirigit aquest conjunt. Cruz, de 26 anys, era fins ara el segon entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat, a Primera Estatal, i primer entrenador del CH Sant Cugat C, equip amb qui ha aconseguit 2 ascensos en 3 temporades, situant l'equip a 2a Catalana. Amb el fitxatge pel CH Valldoreix, el santcugatenc deixa el club al qual va arribar als 14 anys, sent cadet de 1r any, i ara en marxa després de 5 temporades com a entrenador, 3 al sènior C, 1 al cadet B i una altra al cadet A.

Cruz: "La proposta del CH Valldoreix em va engrescar moltíssim"

Ramon Salmurri, en una imatge d'arxiu donant instruccions als seus jugadors. FOTO: Cedida

Quique Cruz ha explicat que "quan el David López Lupus -fins ara entrenador del primer equip del CH Sant Cugat- em va proposar marxar amb ell de segon entrenador a l'H. Sant Vicenç (1a Estatal) li vaig dir que no. Havia decidit que la pròxima campanya 2018-2019 només entrenaria un equip. No tenia la intenció de marxar a cap equip, però vaig rebre la trucada del CH Valldoreix i la seva proposta em va engrescar moltíssim. El seu objectiu a curt termini és l'ascens a 1a Catalana. És motivant". Ana Sesma, fins ara segona entrenadora del CH Valldoreix, seguirà exercint les mateixes funcions.

Salmurri serà el segon entrenador de David López a l'H. Sant Vicenç

Ramon Salmurri, que va agafar l'equip a 3a Catalana el va ascendir a 2a Catalana i també va guanyar una Copa Federació, ha assenyalat que "ja encadeno 5 temporades al club i crec que és el millor pel club. Crec que la persona idònia per entrenar el CH Valldoreix ja no sóc jo. Marxo en el millor moment de la història del club". Salmurri serà el segon entrenador de David López Lupus a l'H. Sant Vicenç. "Després de comunicar al club que no seguiria vaig rebre diferents ofertes, i la que em va agradar més és la que he acceptat".

Després de jugar la segona temporada consecutiva a 2a Catalana i disputar la promoció d'ascens, Quique Cruz i la junta directiva del CH Valldoreix treballa en la confecció de la plantilla 2018-2019.

El CH Valldoreix guanya al Copenhagen Business School

Quique Cruz s'ha estrenat a la banqueta del CH Valldoreix aquest divendres, 15 de juny, a la nit, al pavelló de Valldoreix amb una victòria (28-27) davant el Copenhagen Business School de Dinamarca (equivalent a un equip de 1a Catalana), un equip en el qual hi juga Gorka Herrero, exjugador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat. Amb aquest partit amistós de caràcter internacional, el CH Valldoreix ha donat per finalitzada la temporada 2017-2018.

El Torneig Internacional, el 14, 15 i 16 de setembre

El CH Valldoreix, que iniciarà la pretemporada el dilluns 3 de setembre, organitzarà una nova edició del Torneig Internacional, el 14, 15 i 16 de setembre. El primer equip també farà el tradicional stage de pretemporada en una població encara per definir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem