El Voleibol Sant Cugat perd a Guadalajara i ajorna l'ascens a Superlliga

El conjunt santcugatenc tenia l'opció de segellar l'ascens a Superlliga 1 si guanyava a Guadalajara

El DSV Club Voleibol Sant Cugat no ha aprofitat el primer match ball de la temporada aquest diumenge, 10 d'abril, després de caure per 3 sets a 1 a la pista del Motorsan Guadalajara. Les de Rafa Ruiz tenien l'opció d'aconseguir de forma matemàtica l'ascens a Superlliga 1, però necessitaven una victòria que no ha arribat.

Amb tot, el DSV CV Sant Cugat continua liderant la classificació de la fase d'ascens amb 8 punts, un més que Cuesta Piedra Santa Cruz, que en té 7, i dos més que Motorsan Guadalajara, amb 6. El Voleibol Sant Cugat tindrà una nova oportunitat en el pròxim partit a Tenerife, on en tindria prou amb una victòria per 3-2 per segellar l'ascens.

El Motorsan Guadalajara ha trencat una ratxa de setze victòries consecutives del Voleibol Sant Cugat, que no coneixia la derrota en lliga des del 7 de novembre de 2015, quan va caure per 3 sets a 1 a la pista del Voley Ciutat Cide.

Els números de l'ascens

Per pujar de categoria el DSV Club Voleibol Sant Cugat està obligat a guanyar un dels dos partits que li queden per disputar, sense la necessitat de dependre d'altres resultats. Amb una victòria a Tenerife en la penúltima jornada en tindria suficient per ser a Superlliga 1.

En cas de perdre a Tenerife, les variants es multipliquen, encara que s'asseguraria l'ascens si guanyés per 3-0 o 3-1 en l'última jornada contra el CV Torrelavega. Si la derrota a Tenerife és per 3-2, podria pujar fins i tot perdent en l'última jornada, encara que només la victòria contra el Torrelavega l'asseguraria l'ascens.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem