Els veterans del Futbol Sala Sant Cugat i el Barça tanquen el 40è aniversari local

En el partit, el FS Sant Cugat ha jugat amb exjugadors que els últims 25 anys han defensat la samarreta vermell-i-negre

Un partit amistós entre els equips veterans del Futbol Sala Sant Cugat i el FC Barcelona ha posat punt final als actes de celebració del 40è aniversari del club santcugatenc. El partit, que ha acabat amb el resultat de 2 a 4, s'ha jugat aquest dijous, 27 de desembre, a la nit, a la ZEM La Guinardera, davant gairebé un centenar de persones de públic.

Jugadors mítics

El FS Sant Cugat ha jugat amb exjugadors que els últims 25 anys han defensat la samarreta vermell-i-negre, com els històrics Rafa Garcia-Gascón, Xavi Portell, Javi Ramírez, Alberto Pastor, Manel Muñoz -actual entrenador del primer equip masculí del club-, Albert Tejero, Marc Casas, Enrique Broto i Adrià Peiró.

Veterans FS Sant Cugat FC  Barcelona  (2)

L'equip de veterans del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

El gran capità Alberto Pérez i l'estrella Fernandao, els atractius del Barça

En el FC Barcelona hi han jugat els exjugadors del primer equip Alberto Pérez (mític capità de l'època) i Fernandao i jugadors que han defensat altres equips del club blaugrana, com Albert Manzanares, Àlex Costals, Pepelu i Albano, també exjugadors del FS Sant Cugat en diferents èpoques.

Un partit pel record

Quant al partit, els jugadors d'ambdós equips han demostrat que continuen apuntant molt bones maneres. En la primera meitat, el FS Sant Cugat s'ha posat per davant en el marcador amb un 2 a 0, amb gols d'Enrique Broto i Marc Casas, tot i que abans d'arribar al descans -25 minuts a temps corregut-, Fernandao, que només fa unes setmanes que s'ha retirat de l'elit ha fet l'1 a 2. En el segon temps, el Barça ha capgirat el signe del partit, i amb gols de David Moura, Raul Díaz i Fernandao s'ha acabat imposant per 2 gols a 4.

Veterans FS Sant Cugat FC  Barcelona  (3)

L'equip de veterans del FC Barcelona ha guanyat al del FS Sant Cugat, per 2 gols a 4. FOTO: Àlex López Puig

Marc Casas: “Gaudim de l'esport i del club que tant estimem”

Marc Casas, capità del FS Sant Cugat, ha assegurat que el partit “ha estat una molt bona iniciativa i s'hauria de repetir. Crec que som pioners en fer un equip de veterans al FS Sant Cugat i per a nosaltres és molt important perquè ens serveix per trobar-nos amb exjugadors de totes les èpoques, i gaudir de l'esport i del club que tant estimem”.

Fernandao: “Aquest ha estat el meu primer partit amb l'equip de veterans del Barça”

L'exjugador del primer equip de la secció de futbol sala del FC Barcelona, Fernandao, ha assenyalat després del partit que “ha estat un bon partit, i he gaudit molt. Aquest ha estat el meu primer partit amb l'equip de veterans del Barça des que fa unes setmanes em vaig retirar del futbol sala en actiu jugant en un equip de Bèlgica. Després de deixar-ho, la setmana següent ja estava entrenant amb els veterans. No vull estar parat”.

D'altra banda, la seva acadèmia de futbol sala F6Fernandao està jugant, del 27 al 29 de desembre, la quarta edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala, que organitza el Futbol Sala Sant Cugat.

El partit ha acabat amb un sopar amb la participació dels jugadors d'ambdós equips.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem