L'Escoleta, l'himne i una equipació històrica, les novetats del Futbol Sala Sant Cugat

El club vermell-i-negre ha presentat els 19 equips per aquesta temporada 2019-2020

L'Escoleta, l'himne del club, la segona equipació en record a la primera samarreta que va lluir el club i l'organització d'una carrossa per rebre els Reis d'Orient el 5 de gener són les principals novetats que el Futbol Sala Sant Cugat ha presentat aquest divendres, 4 d'octubre, a la nit, al pavelló de la ZEM La Guinardera, en la presentació dels 19 equips del club per aquesta nova temporada 2019-2020, la 42a de l'entitat i la tercera al pavelló de la ZEM La Guinardera. L'Escoleta està reservada pels més petits del club, que tenen 4 i 5 anys, i ara mateix hi ha una desena de nens i nenes. El nou himne del club l'han elaborat Carlos García i Aitor Losada.

Presentació de ls equips de Futbol Sala Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

19 conjunts i 230 esportistes

Aquests 19 equips, 230 jugadors i jugadores, són 2 sèniors masculins, 1 sènior femení, 1 equip de veterans, 3 juvenils, 5 cadets, 2 infantils, 1 aleví, 3 benjamins i 1 prebenjamí. El director esportiu de l'entitat segueix sent Miguel Sánchez, i el coordinador dels equips benjamí i aleví, Aitor Losada.

 

GetAttachmentThumbnail

L'Escoleta està formada per nens i nenes de 4 i 5 anys. FOTO: Bernat Millet


La temporada passada, la 2018-2019, 2 equips del club van aconseguir l'ascens. El cadet A va pujar a Divisió d'Honor, la màxima categoria del futbol sala català, i el cadet C, a 2a Divisió.

L'acte, que és el tret de sortida d'una nova campanya, ha estat presidida per Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat; Gemma Aristoy, regidora d'Esports de la ciutat, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat. També hi ha assistit Antonio Gregorio, representant de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament.

 

Reconeixements a Zapater i López

Durant l'acte, on la música, la lluminositat i els colors vermell-i-negres han estat els protagonistes, el FS Sant Cugat ha lliurat la nova segona equipació –la primera que va vestir l'entitat-, a l'expresident Josep Maria Zapater, un dels fundadors del club, i a Juan López, vicepresident de l'entitat i delegat del primer equip, en agraïment a molts anys dedicats al club.

Jordi Palau, president del FS Sant Cugat ha assegurat que "Zapater va crear un equip de poble i ara és un club de ciutat" i que López "té una estima pel club molt i molt gran. Ell mai falla, sempre hi és".

El club també ha lliurat la samarreta històrica personalitzada a Mireia Ingla i a Gemma Aristoy i ha entregat una samarreta del primer equip a Antonio Gregorio. Aristoy, a més, s'ha endut un àlbum de cromos del FS Sant Cugat, que es va idear la temporada passada.

Palau: "Demanem a l'alcaldessa un respecte institucional cap a l'entitat, que fa molt de temps que s'ha perdut"

En la presentació, en la que hi han assistit unes 200 persones, Jordi Palau ha dit a l'alcaldessa que "fa uns anys que tenim una relació complicada amb l'Ajuntament, i estem convençuts que aquesta relació canviarà. Demanem a l'alcaldessa i a la regidora d'Esports un respecte institucional cap a aquesta entitat. Aquest respecte fa molt de temps que s'ha perdut". També ha demanat a Ingla que "esperem molt aviat poder fer servir el nostre local social que tant desitgem".

 

GetAttachmentThumbnail 1

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat els seus 19 equips, 230 jugadors i jugadores. FOTO: Bernat Millet


Palau també ha assegurat que "un altre dels nostres pilars, projecte i repte és promocionar l'esport femení. Esperem i desitgem que amb un projecte escolar on promocionem l'esport femení i el futbol sala a les escoles, amb uns anys tinguem molts equips femenins".

 

Ingla: "Sant Cugat necessita entitats i presidents com aquest per tirar endavant l'esport de la ciutat"

També en els parlaments, Ingla ha dit a Palau que "no només us respectem, si no que estem molt orgullosos del FS Sant Cugat i d'aquest esperit reivindicatiu. Sant Cugat necessita entitats i presidents com aquest per tirar endavant l'esport de la ciutat".

Aquesta campanya, l'empresa AIXAM patrocinarà els equips cadets de l'entitat, mentre que la Clínica Dental Ricardo Piñeiro és nou col·laborador del club.

El 4t Torneig Internacional de futbol sala, solidari amb l'ONG Open Arms

El FS Sant Cugat organitzarà, del 27 al 29 de desembre, el 4t Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala, en les categories benjamí, aleví i infantil, on la recaptació del torneig es lliurarà a l'ONG Open Arms.

 

GetAttachmentThumbnail 7

Foto de família dels 19 equips amb les autoritats. FOTO: Bernat Millet

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem