Eva Marqués guanya la seva quarta Copa de la Reina d'hoquei en línia

La jugadora de Sant Cugat jugarà pròximament amb el seu club la Lliga Europea, competició que ja van guanyar el 2017

La jugadora de Sant Cugat, Eva Marqués, ha aconseguit la seva quarta Copa de la Reina d'hoquei en línia, amb el seu club, l'HC Rubí Cent Patins. En la final, les de Rubí han superat l'equip amfitrió, el CPLV Panteras de Valladolid, en els penals (2-1) després que el partit acabés amb empat a 2 gols. En semifnals, l'HC Rubí Cent Patins ha derrotat (5-0) al Tres Cantos PC de Madrid. Les rubinenques han acabat primeres en el grup A amb 7 punts, després de derrotar el CE Barcelona Tsunamis (2-1) i el Fighters Vila-real (8-3), i empatar a 1 gol amb el CHJ Jujol Jokers de Sant Joan Despí. Aquesta ha estat la tercera Copa de la Reina consecutiva de l'HC Rubí Cent Patins, un campionat que s'ha jugat del 29 de març a l'1 d'abril, a Valladolid.

Eva Marqués: "Aquesta Copa de la Reina ha estat molt especial"

Eva Marqués ha explicat que aquesta Copa de la Reina "ha estat molt especial. He canviat de rol. Aquesta temporada jo sóc de les jugadores grans de l'equip i m'ha emocionat veure com les jugadores més petites ho donaven tot a la pista. Som un equip dins i fora la pista".

Del 26 al 29 d'abril, Eva Marqués afrontarà amb l'HC Rubí Cent Patins, a Itàlia, la Lliga Europea, competició que ja van guanyar el 2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem