Els esportistes anòmims existeixen

Sant Cugat és una ciutat multiesportiva, amb clubs i primers equips que competeixen a alt nivell, en les categories més altes de l’esport de l’Estat espanyol

Resultats, classificacions... I una Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) en la qual confien 3.000 escolars. Aquest és el dia a dia del món esportiu local. Però no ens podem oblidar, i a mi m’agrada destacar-ho per la seva importància, de la quantitat d’esportistes santcugatencs que brillen, també, a un alt nivell. Són esportistes moltes vegades anònims, desconeguts, i per això m’agrada posar en valor tot allò que fan, que és molt. És el cas, per exemple, dels joves Jaël Bestué (atletisme), Mariona i Laia Nunné (tennis de taula), Pol Roman (patinet), Albert Félez (gimnàstica artística), Roger Adrià (ciclisme) o Paula Sellol (esquí).

O esportistes ja encarrilats, no mediàtics, com Albert Arenas (motociclisme), Eva Marquès (hoquei en línia), Itziar Llobet (bàsquet), Raquel Brun (voleibol), David Adrià (motociclisme) o Andrea de la Torre (handbol). I els èxits esportius d’alt rendiment d’esportistes veterans que practiquen l’esport com a amateurs, com Olga Álvarez (múixing), Laia Casino (triatleta) o Javier Salamero (ciclisme). Són molts i diversos esportistes que porten el nom de Sant Cugat arreu on competeixen. Esportistes referents en les seves disciplines esportives.

O quan escric un perfil sobre Jordi Lorente, un atleta amb discapacitat que, malgrat els entrebancs amb què es topa, sempre rema cap endavant i et dona una lliçó de vida.

Sant Cugat té alguna cosa especial que fa de l’esport una cosa única, diferent. És tanta la quantitat i qualitat d’esportistes d’alt rendiment que tenim!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem