Gemma Mengual i Alex Corretja, ambaixadors de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport

Els santcugatencs seran la imatge més mediàtica

Gemma Mengual i Alex Corretja seran els ambaixadors de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. Els dos han acceptat la proposta de l'Ajuntament i seran la imatge més mediàtica d'aquest any 2018 plegats de competicions esportives, actes i conferències. Val a dir que Mengual serà reconeguda el pròxim dimarts, 27 de febrer, amb el Premi Extraordinari a tota una trajectòria dels Premis Sant Cugat 2017.

Alex Corretja: "És un privilegi i un orgull"

Gemma Mengual. FOTO: Artur Ribera

Alex Corretja ha assegurat al TOT Sant Cugat que ser el padrí de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 "és un privilegi i un orgull. Sóc de Sant Cugat de tota la vida, i ho porto a la sang. Quan l'Ajuntament m'ho va proposar, vaig dir que sí de seguida. Estic molt agraït que hagin pensat en mi". Corretja ha dit que "ajudaré a promoure l'esport en una ciutat que és molt esportiva. L'esport és molt bo per a tothom, per a petits i grans".

En aquesta línia, el regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha explicat el perquè l'Ajuntament ha decidit que la padrina i el padrí fossin Gemma Mengual i Alex Corretja: "Tenen un palmarès esportiu espectacular; han tingut un comportament honorable en les competicions; són mediàtics, i són de Sant Cugat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem