L'exnedadora Gemma Mengual, guardonada per l'Associació Espanyola de Premsa Esportiva

La santcugatenca serà reconeguda per la seva importància dins la disciplina de la natació sincronitzada

El dilluns 26 de febrer es durà a terme, a Castelló de la Plana, la Gala Nacional del Deporte 2018, on serà guardonada la nedadora de Sant Cugat Gemma Mengual, que ha destacat en el món esportiu espanyol per aconseguir nombrosos títols olímpics a la disciplina de natació sincronitzada. La Gala, organitzada per la Asociación Española de Prensa Deportiva (AEPD), reconeixerà la tasca de la santcugatenca dins l'esport espanyol.

Mengual és un referent mundial en l'àmbit de l'esport, i especialment en la natació sincronitzada, on ha aconseguit un total de 17 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze, entre campionats mundials, europeus i Jocs Olímpics. Ara, el premi "Leyenda" de l'associació periodística arriba per donar el colofó a aquest palmarès com a reconeixement a tota una carrera, així com a la inspiració i referent que ha suposat per les noves generacions de nedadores. 

A la gala també s'homenatjaran altres figures de l'esport, com els futbolistes coneguts com "La Quinta del Buitre", formada per noms tan mítics com Emilio Butragueño, Miguel Pardeza, Rafael Martín Vázquez, Manolo Sanchís y José Miguel González 'Míchel'.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem