Guillem Pérez no continuarà dirigint el Moritz CE Vendrell la pròxima temporada

L'entrenador de Sant Cugat podria entrenar l'Sporting Club de Portugal

L'entrenador d'hoquei sobre patins de Sant Cugat, Guillem Pérez, no seguirà entrenant el Moritz CE Vendrell la pròxima temporada 2016-2017. Així s'ha fet públic aquest diumenge, 10 d'abril. Pérez podria entrenar la pròxima campanya el primer equip de la secció d'hoquei sobre patins del prestigiós club europeu Sporting Club de Portugal, també anomenat Sporting de Lisboa.

El tècnic santcugatenc ha complert la temporada amb què es va comprometre amb el Moritz CE Vendrell (l'acord es va fer públic el 8 d'abril del 2015), i la valoració que en fa és molt positiva. "Ha estat la meva primera temporada a l'OK Lliga i he après moltíssim. Ha estat un privilegi. He tingut grans jugadors".

Agraït al club i als jugadors

Guillem Pérez, que va començar a entrenar a 14 anys al Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha agraït al Moritz CE Vendrell "l'oportunitat que em va donar per entrenar aquest equip i a l'OK Lliga". Pérez també ha dit que "els nous reptes fan evolucionar les persones".

L'objectiu: classificar-se per a la Lliga Europea

Quan falten 7 jornades perquè acabi l'OK Lliga, el Moritz CE Vendrell és quart en la taula i té l'objectiu d'acabar entre els quatre primers per poder jugar la pròxima temporada la Lliga Europea. Recentment, l'equip del Baix Penedès ha estat eliminat pel Benfica en els quarts de final de la Lliga Europea.

Campió de la Lliga Catalana i subcampió del món

Aquesta campanya 2015-2016, el Moritz CE Vendrell s'ha adjudicat la Lliga Catalana. Va ser el 13 de setembre, a Sant Sadurní, davant el FC Barcelona Lassa.

També aquesta temporada 2015-2016 Guillem Pérez s'ha coronat subcampió del món sub-20 com a seleccionador espanyol sub-20, competició que es va jugar al setembre a Vilanova i la Geltrú.

El Moritz CE Vendrell té en les seves files els jugadors santcugatencs Guillem Fox (porter) i David Martínez (jugador), formats al Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem