Jordi Juan-David Luque i Gemma Triay-Lucía Sainz guanyen el Gran Slam al Junior FC

La segona de les dotze proves Gran Slam de pàdel d’aquest 2016, que s’ha jugat al Junior FC del 8 al 14 de febrer, ha aconseguit, amb 189 parelles, un màxim històric de parelles en aquesta competició

Les parelles Jordi Juan-David Luque, en la Primera Categoria Masculina, i Gemma Triay- Lucía Sainz, en la Primera Categoria Femenina, s’han adjudicat aquest diumenge, 14 de febrer, la segona de les dotze proves Gran Slam d’aquest 2016 del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel. El campionat s’ha jugat al Junior FC, del 8 al 14 de febrer.

Jordi Juan i David Luque, campions

Lucía Sainz i Gemma triay, en l'entrega de premis FOTO: À. L. P.

Jordi Juan i David Luque (3a parella cap de sèrie del torneig), que el 2015 també van guanyar el torneig en categoria d’Or del Circuit Català de Pàdel al Junior FC, s’han desfet en la final de Rubén Rivera-Eduard Bainad (segona parella cap de sèrie), per 6-4 i 6-3. Jordi Juan, de 30 anys, i David Luque, de 32 anys, han guanyat prop d’una desena de Gran Slam. Els dos són de Castelldefels i competeixen pel RCT Barcelona.

David Luque: “Hem jugat al nostre màxim nivell”

Unes 150 persones han seguit en directe les finals femenina i masculina FOTO: Lali Puig

Jordi Juan ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que “hem fet un partit molt complet i no els hem deixat entrar en el partit en cap moment”. Per la seva banda, David Luque ha explicat que “hem jugat al nostre màxim nivell, molt sòlids”. Juan també ha assenyalat que “quan vaig arribar a jugar el primer partit del torneig em vaig quedar sorprès per les noves quatre pistes de pàdel de vidre. La imatge del club ha canviat molt. És un club molt bonic”.

Debut perfecte per a la parella Gemma Triay-Lucía Sainz

La tercera parella cap de sèrie del torneig ha estat la campiona de la Primera Categoria Femenina. Gemma Triay, número 1 al rànquing absolut català, i Lucía Sainz han derrotat en la final la segona parella cap de sèrie, Cristina Gomis i Anna Viñes. Gemma Triay i Lucía Sainz han superat Cristina Gomis i Anna Viñes, amb un doble 6-4.

Triay i Sainz: “Al Junior FC ens hem sentit com a casa”

Gemma Triay, de 23 anys, i Lucía Sainz, de 31 anys, han explicat al TOT Sant Cugat que “aquest ha estat el nostre primer torneig com a parella i, lògicament, teníem nervis. En la final hem estat molt concentrades i sòlides en tot moment. El balanç ha estat molt positiu. El nostre objectiu és acabar el 2016 en el número 1 al Circuit Català de Pàdel, i en el número 4 del World Padel Tour (WPT), en el que ara ocupem el sisè lloc”. Triay, de Montgat, i la barcelonina Sainz, jugadores del RC Polo de Barcelona, han lloat, l’organització d’aquest torneig, el Junior FC: L'organització ha estat molt atent amb nosaltres i ens han cuidat molt bé. Ens hem sentit com a casa".

Molt ambient en les finals

Les finals, amb 150 espectadors, han comptat amb la presència de Pere Hernández; president de la Federació Catalana de Pàdel; Jofre Riera, responsable de màrqueting d’Espanya de Damm, patrocinador principal d’aquest Gran Slam; i Xavier Guix, president del Junior FC.

El president de la Federació Catalana de Pàdel ha assenyalat en els parlaments que el Junior FC “ha aconseguit, amb 189 parelles, un nou màxim històric de parelles participants en una prova de Gran Slam”.

Guix: “Tenim una presència important dins del pàdel català”

El president del Junior FC ha afirmat que “aquesta és la primera vegada que el Junior FC organitza un torneig de pàdel d’aquest nivell. Amb poc temps, el Junior FC hem aconseguit tenir una presència important dins del pàdel català. Som el segon club català, després de l’RC Polo, amb més llicències federatives”.

El Junior FC, que té dotze pistes de pàdel, ha organitzat, per primera vegada, una prova del Gran Slam. El Gran Slam és, després del Super Gran Slam, el campionat més important del Circuit Català de Pàdel. Amb anterioritat, el Junior FC havia organitzat quatre torneigs de categoria Or, la categoria inferior al Gran Slam. Tony Navarro, director tècnic esportiu de la secció de pàdel del Junior FC, ha estat el jutge-àrbitre d’aquest campionat.

3.500 euros en premis

Com estableix la Federació Catalana de Pàdel en els Gran Slam, el Junior FC ha repartit 3.500 euros amb premis en metàl·lic entre les millors parelles de Primera Categoria masculina i femenina. En el campionat hi han participat els millors jugadors catalans de pàdel que integren la Primera Categoria Masculina i Femenina.

Les categories del torneig han estat 1a, 2a, 3a i 4a masculina i 1a i 2a femenina. El Junior FC ha estat representat per una vintena de parelles de l’entitat, que han competit a partir de la 2a Categoria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem