Juan Rombaut guanya a casa el Campionat de Catalunya i d'Espanya de F3A

Aquesta competició l'ha organitzat el Club d'Aeromodelisme i Ràdio Control (ARC) de Sant Cugat, al Camp de Vol de Can Graells

El santcugatenc Juan Rombaut s'ha adjudicat, a casa, el Campionat de Catalunya i d'Espanya de F3A 2018, competició que ha organitzat el Club d'Aeromodelisme i Ràdio Control (ARC) de Sant Cugat, del divendres 29 de juny al diumenge 1 de juliol, al Camp de Vol de Can Graells. En el campionat català, el pilot local s'ha imposat per davant del seu pare, Cristóbal Rombaut (6è a l'estatal), i del gironí Sergi Ortiz (14è a l'estatal). En l'estatal, el santcugatenc ha estat el millor dels 18 participants, per davant de Mario del Valle (Madrid) i Luís Ortega (Andalusia). Els Rombaut són socis del Club ARC. Els tres millors d'aquest estatal s'han classificat per participar, amb l'equip espanyol, el Mundial de F3A del 2019, que es farà a la ciutat italiana de Brescia.

Aquesta competició, que s'ha fet en plena Festa Major de Sant Cugat, forma part del programa de competicions de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. La F3A és una modalitat amb avions de ràdio control amb una mida de 2 metres i 5 quilos de pes que fan diferents figures acrobàtiques al cel.

Juan Rombaut, que ha aixecat el seu novè títol en un Campionat d'Espanya de F3A, ha explicat que "estic molt content, sobretot per guanyar-lo a casa, que sempre hi ha més pressió. He fet un bon campionat. Cada vegada hi ha més nivell i és més difícil guanyar". El santcugatenc també ha lloat l'organització: "Dels estatals en què he participat, aquest ha estat el millor organitzat, amb millors instal·lacions, infraestructures i facilitats. Tots els pilots han marxat cap a casa molt contents pel tracte rebut pel Club ARC". Rombaut també ha afegit que "gràcies a l'ARC Sant Cugat, s'ha tornat a fer un Campionat de Catalunya, que feia molts anys que no es feia".

El de Sant Cugat participarà el cap de setmana del 7 i 8 de juliol, a França, en la tercera prova de la World Cup de F3A, una prova que ja ha guanyat aquesta temporada, a Zamora. Del 23 al 29 de juliol competirà al Campionat d'Europa. Aquest curs 2017-2018 ha estat segon en una prova de la Copa del Món, a Portugal.

El Club Aeromodelisme Ràdio Control (ARC) de Sant Cugat ja ha organitzat diferents competicions internacionals de primer nivell.

Tot sobre la Festa Major

Sant Cugat del Vallès està de Festa Major des del dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

 

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagramdel TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

 

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

 

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

La Festa Major en imatges

Mireu les imatges del pregó i del seguici d'inici de festa Major.

 

Mireu les fotografies del primer dia de  Festa Major.

 

Mireu les fotografies del segon dia de Festa Major.

 

Mireu les fotografies del "Paga-li, Joan" i el seguici de Sant Pere.

 

Mireu les fotografies de la Festa Major Alternativa.

 

Mireu les millors fotos de les activitats infantils de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem