Héctor Marsé: “L’entorn de Sant Cugat afavoreix, i molt, l’esport a l’aire lliure”

Pel president d'Entrenagrup, “el fet de tenir molts parcs a Sant Cugat i un entorn natural com Collserola afavoreix moltíssim les activitats a l’aire lliure"

Entrenagrup és una associació esportiva que va néixer a Sant Cugat l’abril del 2014 i que té com a principal objectiu fer activitat física en grup i a l’aire lliure. Es dirigeix a totes aquelles persones que vulguin millorar les seves qualitats físiques bàsiques com la resistència, la força i la flexibilitat. Ho fa a través d’activitats de tonificació, com el running o activitats de cos i ment (pilates i ioga).

Se’ls pot veure cada setmana en diferents espais públics de la ciutat, com al parc del turó de Can Mates o al circuit de Volpelleres. “El fet de tenir molts parcs a Sant Cugat i un entorn natural com Collserola afavoreix moltíssim les activitats a l’aire lliure, com el córrer o caminar. A més, Sant Cugat està cuidant molt bé el seu entorn”, detalla Héctor Marsé, president d'EntrenaGrup. Gràcies a aquesta situació, en els últims anys, el running ha agafat molta solera.

La ciutat compta amb molts clubs esportius que, segons Marsé, “tenen una estructura molt potent”. “Potser falten més instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de l’esport”, apunta el santcugatenc. Per a Marsé, de 30 anys, Sant Cugat “és un exemple en l’àmbit esportiu. Estem en un punt molt bo”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem