L'Esport al Carrer i l'exhibició de hip-hop, primers actes esportius de Festa Major

Entre dijous i diumenge la festa grossa ofereix 20 activitats esportives

Les dues primeres activitats esportives de la Festa Major de Sant Cugat es fan aquest dijous, 29 de juny. Són la Festa de l'Esport al Carrer i l'espectacle de final de curs de hip-hop de l'Escola Sant Cugat. Un any més, i ja en van 13, l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), organitza la Festa de l'Esport al Carrer, al parc de Can Vernet, els dies 29 (dijous) i 30 de juny (divendres) i 1 de juliol (dissabte), de 17.30 a 22 hores. Es tracta de l'acte esportiu amb més participació dels santcugatencs en la festa grossa de la ciutat, amb milers de nens, nenes, joves i adults que hi prenen part.

Esports consolidats i esports minoritaris en projecció

Aquesta serà la 13a edició de l'Esport al Carrer. FOTO: Lali Álvarez

És una activitat que combina la presència d'esports consolidats i esports minoritaris en projecció. S'hi podran practicar moltes disciplines: ultimate frisbee, estació de circ, inflables, curses d'orientació, jocs tradicionals, estació de sensibilització visual, esports de xarxa, escacs, circuit de BTT, jocs itineraris, atletisme urbà, bàsquet, tennis de taula, arts marcials, futbol-tennis, psicomotricitat i circuit de bicis.

També es faran torneigs d'escacs (dijous), tennis de taula (divendres) i bàdminton (dissabte), de 19 a 21 hores. Hi haurà exhibicions del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, de la secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, del Club Artística Sant Cugat i del Club de Ball Esportiu Sant Cugat (body ballet), a banda de master class de tai-txi, ioga, pilates, ritmes llatins, zumba, hip-hop i dansa.

L'Escola Sant Cugat, un fix de Festa Major

L'actuació de l'Escola Sant Cugat és un clàssic per Festa Major. Un centenar de nois i noies del centre (a partir dels 3 anys i fins adults) participaran en l'espectacle de final de curs de hip-hop, amb 24 actuacions, que tindrà lloc, com sempre, a la plaça de Can Quitèria, a les 20 hores. Aquesta activitat compta amb la col·laboració, una vegada més, de l'Associació Veïnal del Centre-Estació.

Durant l'exhibició, un grup de 24 alumnes de l'Escola Sant Cugat representaran una peça, Vibra, que el passat 20 de maig van ballar amb Brodas Bros &Brincadeira, al Teatre-Auditori.

En aquesta ocasió, el grup convidat per l'Escola Sant Cugat és Spirit Of a Women, del que en formen part dues monitores i una exmonitora del centre i que presentaran el seu últim treball.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem