L'European International School Of Barcelona guanya el torneig ISSA de bàsquet femení

En el campionat, que s'ha jugat a l'escola de Sant Cugat, hi han participat 9 escoles de diferents punts d'Europa, amb escolars d'entre els 14 i els 18 anys

L'equip júnior de l'European International School Of Barcelona de Sant Cugat ha estat el campió de l'ISSA Girls Basketball Tournnament 2018, que entre el dijous 8 i el dissabte 10 de març s'ha jugat a les instal·lacions esportives de l'European International School Of Barcelona i al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. En la final, l'escola santcugatenca s'ha imposat al Marymount International School de Londres (Anglaterra), per 47 punts a 15.

Hi han participat 9 escoles de diferents punts d'Europa, amb escolars d'entre els 14 i els 18 anys, entre 3r d'ESO i 2n de Batxillerat. L'European International School Of Barcelona hi ha participat amb dos equips.

El director del torneig, Toni Olivares, ha explicat que "tothom ha marxat molt content. Cal destacar el comportament exemplar de totes les jugadores en un torneig amb un ambient molt bo i sa".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem