L'objectiu del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat, que es conegui el seu esport

Sergi Subirà detalla que "no estem en una etapa de creixement, estem consolidats. Ja estem bé com estem”

Amb l’objectiu “que se’ns conegui a la ciutat, que els santcugatencs sàpiguen què és el que fem”, el Club Jiu-Jitsu Sant Cugat treballa en l’esport de la defensa personal i la salut. Sergi Subirà, director tècnic esportiu d’aquesta entitat, també detalla que “no estem en una etapa de creixement, estem consolidats, i al municipi ja se’ns coneix pel boca-orella. Per l’espai i l’activitat que fem, ja estem bé com estem”.

Tot i que el Club Jiu-Jitsu Sant Cugat té una cinquantena de socis, només la meitat són socis actius, amb edats compreses entre els 20 i els 30 anys. El més petit té 14 anys.

Malgrat que l’objectiu esportiu de l’entitat no és competitiu, Subirà assenyala “que ens agradaria tenir més cinturons negres i aconseguir una primera posició en el Campionat d’Espanya, tot i que ja hem estat tercers”. Habitualment, el club presenta entre sis i vuit competidors en les competicions.

Canvi de presidència

Tot i que Sergi Subirà continua vinculat al club –és qui l’ha consolidat a Sant Cugat–, a principis del 2015 va deixar la presidència, càrrec que ha ocupat des del naixement del club, ara fa deu anys. Blanca Orenga és la nova i segona presidenta del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat, tot i que en aquests moments està a Austràlia i no tornarà a Sant Cugat fins al desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem