El circuit de l'RC Hobby Garden treu el singlot

El futur del club Ràdio Control Hobby Garden passa per la creació d’una escola de joves pilots

El creixement i la consolidació del club d’automodelisme i ràdiocontrol RC Hobby Garden passa segons el seu president, Carlos Rocamora, “per fer una bona escola de pilots joves. Volem créixer i tenim un bon futur per endavant. Estem fent una bona feina i volem despertar l’interès de molts santcugatencs per aquest esport. Estem il·lusionats”. L’entitat té pilots d’edats compreses entre els 9 i els 65 anys.

El circuit, clau

Un impuls important per al club ha estat, sens dubte, el nou circuit de l’entitat que, des del passat 17 de maig, té a l’Hotel Qgat. Rocamora assegura que l’Hotel Qgat “ens ha donat totes les facilitats possibles i els estem molt agraïts pel tracte rebut”. L’RC Hobby Garden té la cessió de l’espai del circuit gràcies a un acord de col·laboració amb l’Hotel Qgat.

Conseqüència de la crisi

La crisi econòmica tampoc no ha permès l’entrada de nous socis al club: “Això és una afició i, lògicament, quan un ha de retallar despeses, ho fa en les seves aficions. Però quan desaparegui la crisi, tindrem més associats”, assegura Rocamora.

Seu de Campionats de Catalunya i d'Espanya

L’RC Hobby Garden ja ha organitzat diversos Campionats de Catalunya i d'Espanya.

Per cinquè any consecutiu, l’entitat santcugatenca organitzarà les tradicionals 5 Hores de Resistència de radiocontrol per la Festa Major de Sant Cugat, a finals de juny.

Aquest article forma part del reportatge que es va publicar al DIARI de Sant Cugat, el divendres 23 d'octubre. En els pròxims dies, el TOT Sant Cugat anirà detallant el contingut d'aquest reportatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem