L'onada de calor no impedeix un nou èxit de la Festa de l'Esport al Carrer

A banda de les diverses propostes lúdica-esportives, l'organització ha introduït jocs d'aigua per refrescar els participants

L'onada de calor d'aquests dies ha provocat que l'organització de la 18a Festa de l'Esport al Carrer de la Festa Major de Sant Cugat, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), a través de l'Ajuntament, hagi decidit introduir jocs d'aigua a l'activitat per refrescar els participants. A més, dissabte al matí s'han anul·lat les diverses propostes que ofereix la Festa de l'Esport al Carrer i només hi ha hagut jocs d'aigua. Divendres i dissabte a la tarda sí que s'han pogut utilitzar les diferents activitats instal·lades al parc de Can Vernet, escenari habitual de l'activitat més antiga i participativa del programa esportiu de la festa grossa.

La Festa de l'Esport al Carrer, amb centenars de participants, és una activitat lúdica i esportiva per a tota la família (de 0 anys cap endavant). Una de les novetats d'enguany ha estat la Festa de l'Escuma, que s'ha fet dissabte al migdia.

 

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem