L'exhibició de hip-hop de l'Escola Sant Cugat per Festa Major, amb centenars d'assistents

L'espectacle, el segon acte esportiu de la festa grossa de la ciutat, ha comptat amb moltes novetats i sorpreses

Centenars de persones han gaudit en directe de la tradicional i esperada exhibició de hip-hop de l'Escola Sant Cugat per a la Festa Major de Sant Cugat. Un total de 120 alumnes (a partir de 3 anys), han ofert 35 números en un acte que també és el festival de fi de curs de l'escola santcugatenca. En aquesta ocasió, l'escola ha convidat els ballarins professionals Iby&Pau Arnal.

L'espectacle, amb moltes novetats i sorpreses, s'ha fet aquest dijous, 27 de juny, a la tarda, un any més, a la plaça de Can Quitèria – plaça de la Dansa, amb la col·laboració de l'Associació Veïnal del Centre-Estació de Sant Cugat. Com ja és habitual, la segona activitat esportiva de la Festa Major de Sant Cugat -la primera va ser el partit de futbol 7 entre polítics i periodistes- ha estat un èxit.

 

Hip Hop de la mà dels grups de ball de l'Escola Sant Cugat i Ibi & Pau Arnal. FOTO: Paula Galván

A partir del setembre, l'Escola Sant Cugat celebrarà els seus 40 anys a la ciutat.

 

Les millors imatges del primer dia de Festa Major.

Seguici d'inici i pregó de Festa Major 2019. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem