El Club d'Escacs aplega més d'una vintena de jugadors en les partides simultànies

Els participants han pogut gaudir de la jornada sota una agradable ombra als jardins del Monestir

A les 10:30 h del matí d'avui dissabte ha començat la "multipartida" d'escacs, organitzada pel Club d'Escacs Sant Cugat, un col·laborador habitual de la festa major. Ha consistit en una sèrie de partides que es disputaven de manera simultània en què hi han participat més d'una vintena de persones en un espai privilegiat: els jardins del Monestir, a l'obra d'un arbre per on passava un aire que feia suportable, inclús agradable, l'estància i que ha permès als jugadors pensar la seva estratègia sense haver d'aguantar el potent sol.

Des del TOT Sant Cugat s'ha pogut parlar amb Josep Sabater, membre del club, i ha explicat que no hi ha la previsió que s'hagi de suspendre el torneig que s'ha de jugar demà per culpa de les altes temperatures que han portat l'onada de calor, com sí que ha passat amb altres activitats a l'aire lliure de la festa major d'aquest any.

 

Les millors imatges del tercer dia de Festa Major.

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem