120 jugadors i 35 equips participen en el 3x3 organitzat pel Qbasket

120 jugadors han pogut gaudir d'un matí de bàsquet i companyonia al Pavelló 3

El QBasket Sant Cugat ha organitzat el Torneig de 3x3 de bàsquet al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celer al llarg de tot el dissabte al matí. Hi han assistit un total de 120 jugadors de Sant Cugat i de fora de la ciutat que han creat 35 equips de diferents categories: mini, pre infantil, infantil, cadet, júnior, sènior i veterans. La part solidària d'aquest any fa referència al grup d'entrenadors del club que van anar a l'Índia a dur a terme diferents projectes amb el bàsquet com a rerefons.

Els guanyadors han estat organitzats en 3 grans categories. En mini, pre infantil i infantil els vencedors han estat els integrants de l'equip Tirillas; d'altra banda, en la categoria cadet, els guanyadors han estat els de l'equip Splash; mentre que en la categoria que engloba júnior, sènior i veterans, els que han guanyat són els de l'equip Portland de Belén.

 

Javi Martínez, entrenador del club, ha volgut destacar el nivell de la competició i la implicació dels equips en aquest torneig. A més, explica, molts han dit que tenen intenció de repetir de cara a l'any que ve.

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem